Followers

Sunday, 13 August 2017

TB - RIANG RIA RAYA 2017

AS SALAM..

Hoiii...dah habis raya baru nak up gambor raya...hihi..xpe...untuk kenang kenangan..harus kena up satu entry raya... tengok date last update..hamboiii..2 months ago T__T.. erkk takpe2..sib baik dapat lagi bukak blog nie..tapi kenapa ehh..ada jugak ila tengok 2 3 blog kawan2 yg selalu ila follow dah xder ..hukhuk... dah delete blog ker problem apa? huwaaaaa...rinduuuu

ok2..nie nak update cepat2...skang masa xmengizinkan sangat untuk berblog bagai..sedih...

yeay..pagi 1 SYAWAL tahun nie beraya with my beloved family..yahooo..dapat jugok bergambar satu family..kalau tahun lepas xsempat sbb raya rumah mertua dulu..sampai2 rumah family ila..adik beradik semua dah keluar ke rumah mertua masing2..sob2.. xper tahun nie puas hati dapat raya sini dulu hahahaha

nie keluarga besar ila..semua adik beradik ada raya kalini..tapi family akak satu xder lam pic sbb diaorg datang lambat..kahkahkah.. ooo lagi sorang adik bongsu..kesian xder lam pic nie sbb dia yg jd fotographer untuk pagi ni..hihii..takpe gambar next dia ada..hahh..lagi satu jgn tertukar pulak ye baju hijau tu keluarga kecil twin ila..hihihi..2 boboboi..

kami 5 beradik sorang lagi xde lam pic..ngan our beloved parent hihii..sorry kak nida..ur pic xder..lenkali jgn lewat2 hahaha

 posing..jangan tak posing... >__<

ehemm...our small family..bila nak bertambah ahli nie..hukhukhuk..sian adik nani xde geng

hahaha..sib baik ada ramai cousins..dapat lah menumpang kasih



hamboiii..gaya xnak kalah..

2 SYAWAL..kita bertema biru...keluar beraya ke rumah sanak saudara..tapi gambo xbanyak..pastu akak aku sibuk nak suh bergambar semula sebab masa first raya dia xde  haha..

aikk..kebetulan pulak semua biru..macam berpakat..padahal hakikatnya tak..





musim raya lah musim makan2 yg paling best kahkahkah..xusah nak diet2 bagai..rugi..haha

3 SYAWAL pun keluar beraya rumah saudara mara...dapat 2 3 rumah pastu balik rehat..panas hoiii.. sampai rumah buat coffee ais..sambil rehat2 tengok tv.. woww heaven sangat



nie posing gaya bawak mainan..katanya nak main ngan cousins dia kat rumah wan..baiklahhh... raya ketiga kami bertema peach


yeay...my mom buat..feveret ila ni yummmm..sambal bilis tu kenapa sedap sangat..duk meratah sambal jer pun jadi

then..raya ke 4 dan seterusnya kami ke Johor beraya di rumah nenek husband di Mersing dan jalan2 raya di Johor Bharu ..yg nie next entry..boss dah panggil..daaaaaa hahaha



MAMA ILA



1 comment: