Followers

Sunday, 27 April 2014

CUTI2 MALAYSIA : COPTHORNE HOTEL, CAMERON HIGHLANDS

AS SALAM..
 
Yeay..Alhamdulillah..selamat sudahhh sesi Cuti2 Malaysia ke Cameron Highlands..kitorang stay sana 3hari 2malam..seronok...sejukk..ye lahhh..skang nie kan musim panas....duk sana..sejuk jer..nikmat =)
 
Memandangkan kat sana jalan jem kalau weekend...jadinya...kitorang decide g sana start Khamis n Sabtu..kitorang balik...jadinya....xde lah ramai sangat time nie kat sana...best..xde lah jem.. cumanya hari kitorang balik Sabtu tuu..jalan dah start jem...

Kitorang stay kat Copthorne Hotel yg mana dulunya hotel nie adalah Hotel Equatorial... best sebab ila dapat bilik yg baru renovate..sooo..semua perabot..karpet..katil semuanya pun baru =) tingkat paling atas lagii..Level 13 dan ada balcony ^__^ ..memang berbaloi n sangat puas hati!! dan macam biasa ila book melalui AGODA.. dari dulu lagi..ila memang setia ngan Agoda =)

 
COPTHORNE HOTEL, CH
 
 
 view waktu malam...hehehe..nie nak kluar g dinner =) adik lahhh orang yg paling seronok ila tengok..hehehe..amboiii..kpop style
 
apa2 pun...ila kasi 5 stars kat hotel ni..sangat puas hati =) ekcelly..hotel nie duduk ditgh2 antara Tanah Rata & Brinchang =) kalau ngan Kea Farm tuu..boleh jln kaki jer... oklah tu je dulu..daaaa...
 
 
 
MAMA ILA


13 comments:

  1. wah..seronoknyee..lame x pergi cameron

    ReplyDelete
  2. bestnya...adik pun nampak seronok tue...hihi

    ReplyDelete
  3. wah wah! seronoknya :D adik hannani comel aje, hehe

    ReplyDelete
  4. bila nak bercuti jugak ni....
    best...

    ReplyDelete
  5. bestnyeee..mcm kt oberseas..

    ReplyDelete
  6. adoi, aida memang teringin sgt nak gi CH. lom capai hasrat. asben x brape suka gi sebab nak kena drive naik gunung hi hi hi...

    ReplyDelete
  7. wahh...seronoknya adik nani cuti2 Malaysia... cantik hotel tu Ila...:)

    ReplyDelete
  8. last suki menginap situ, masih Equatorial lagi..nmpk sgt lama dah tak ke sana :)

    ReplyDelete
  9. memang teringin nak ke sini..tapi masih blm kesempatan.. ;(

    wahhh seronok si kecik bjln yea..byk tak beli stoberi..hihi

    ReplyDelete