Followers

Monday, 7 April 2014

BERMALAM DI PRIMULA BEACH RESORT, KT

AS SALAM...
 
Amboii....orang ganu pun duk hotel kat kampong sdiri....muahahaha..dah kata pakej kannn...jangan lah membazir..heheheh..
 
ekcelly nie kejadian bulan lepas kot..haha..kemain lama baru nak up n3...biasalah tuuu...ikut mood...n3 yg lagi lamaaaaa pun ada yg belum karang...huhu... criternye masa ila ngan budak ofis ada Training GST selama 3 hari di Primula Beach Resort..xde lahh jauh.. xsampai 20 minit pun dari rumah tapi disebabkan training nie termasuk pakej bermalam (since xsemua dari Kuala Terengganu) jadinya baiklah kitorang bermalam kat sana... malam first tu ila xstay sana sbb besoknya hari kerja..dik nani kena hantar umah MIL..soo..baik duk rumah jer sbb dekat.. malam kedua tu barulah kitorang stay kat hotel sebab esoknya tu hari Jumaat..weekend kitorang... jadinya xde lahhh kalut2 nak hantar dik nani...boleh lahh dia tdo dulu ngan papa.
 
 
lepas habis training kul 5 petang tu..ila balik dulu kat rumah....masa tu baru packing baju sikit2...kononnye nak masuk hotel awal..boleh ajak dik nani main pasir pantai kat Pantai Batu Buruk..skali..en somi ada hal..nak jumpe kawan dia...hmmm...ikutlah kejap..last2 dah nak maghrib..x sampai jugak hajat bawak dik nani main pasir pantai... sampai2 hotel..dinner dulu.. mmg dah termasuk dalam pakej training... peserta pun xramai... soo..makan dulu before masuk bilik.....
 
 
sebenarnye tengahari tu..memang ila dah masuk bilik..sebab nak solat..jadinya dah tahulah keadaan bilik tu..hehehe...  dik nani sukalah duk Hotel almaklumlah..dah kat 3 bulan kot kitorang g holiday (psst.. akhir bulan nie nak gi holiday....yeay!!!) kemain seronok dia duk wat sport check...  boleh pulak bilik katil double cenggini..apalagi...ubahsuai lahh...cantum..dapatlah King size..hehehe...malam tu kluar jap sbb MIL nak baiki handphone dia yg rosak...hahaha... siap bawak dik nani g playground lagi malam2.... ramai pulak family yg bawak anak2 main..yer lahh..malam nie sejuk sikit...tp xde snap gambo lah pulak..pas balik bilik..rehat puas2..besoknye nak sambung training...kann xpasal2 mengantuk time training... ^__^
 
gambo dari balcony bilik kitorang =)
 
besoknye..kul 10 lebih camtu..en somi check out..ila still lam training sebab habis pukul 12.30... habis je training...lunch jap before en somi sampai... pastu teruss ke Masjid Terapung Kuala Ibai..teman en somi solat Jumaat..dik nani..MIL dah amik kul 10 pagi tu... balik je rumah..yahooooo...berehat ngan en somi ngan dik nani depan TV..then masing2..ZZzzzzzzz
 
the end  ^__^
 
 
 
 
MAMA ILA
 
 

9 comments:

  1. wahh..bestnye dok primula..hotel ni cantik kan..

    ReplyDelete
  2. cantiknya...hotel pun nampak selesa...

    ReplyDelete
  3. wahh...seronok lah adik nani duk lepak2 kat hotel..hehe

    ReplyDelete
  4. wahh..inlcude package
    bilik free sapa tak mau kan..
    best adik nani tido hotel ha

    ReplyDelete
  5. wah wah bestnya.. plan nak pg ganu bulan 5.. nak tgk candat sotong.. :)

    ReplyDelete
  6. selalu booking kan utk staff..sendiri pergi xtau lah bila..hehehe!

    ReplyDelete
  7. suki pun suka stay primula kalau blk kg

    ReplyDelete
  8. Mcm penah duduk di bilik yg sama.hehe.breakfast kt primula best! :)

    ReplyDelete