Followers

Sunday, 20 April 2014

IMBAU KENANGAN ~ JAPANESE VILLAGE, COLMAR TROPICALE

AS SALAM...
 
duk godek2 hp..ternampaklah gambo lama...hehehe..xder lah lama mana pun...tapi akhir tahun lepas lahh.. =P ngeh3... masa office ila buat Annual Business Plan (ABP) sini ^__^ dan sini =) selama 3 hari 2 malam.... last day tu..before kitorang gerak balik...singgah kejap di Japanese Village.. rugi lehh kalau dah sampai tak kesana..ekcelly dulu dah pernah ke sini ngan dik nani & en somi... tp ye lahh..nak juge masuk lagi skali..manalah tahu..dah ada perubahan or tambahan apa2 kat dalam tu..hihihi...sibuk je kann... ^__^

kitorang gerak 2 kereta...perempuan 2 org je..ila ngan akak ofis sorang...geng2 lain dah datang masa hari pertama sampai...ila ngn akak ni..sampai lewat..soo..masa tu dah tutup...  jadinya last day barulah dapat pergi.
 
 
"Perkampungan Jepun" yang sangat cantik =) tenang jer duk kat sini... ehh..xde idea pulak nak mengarang sbb lama dah x update n3...hehehe.... tengok gambar je lah yer...
 
 
itu je lahh kekdahnye n3 imbau kenangan..haha...crite lama baru nak update..macam nie lah gayenye.. ok lahh...daaaaaa



p/s: cepatlah Khamis..xsabar nak ber "holiday"!!!



MAMA ILA

8 comments:

  1. wahhhh nak holiday lagi yer...

    ReplyDelete
  2. pernah pergi masa zaman bercinta dlu.. huhhuh penat mendaki bukit tu.

    ReplyDelete
  3. mesti best kan..belum pernah sampai kat sini lagi...

    ReplyDelete
  4. dah lama tak pegi sana..best je kan cuaca situ :)

    ReplyDelete
  5. amboi lama x update tiba2 nak pi holiday
    INI TIDAK ADIL wakakakaka

    ReplyDelete
  6. tak pernah sampai sini lagi....
    aida ni ntah bila mau holiday lagi.
    sudah penah keje hu hu hu...

    ReplyDelete