Followers

Monday, 11 November 2013

HARI DI MANA ABP 2014 (ANNUAL BUSINESS PLAN 2014) BERMULA ^__^

AS SALAM...
pada hari kedua kitorang di sana (Colmar Tropicale) ...bermulalah Annual Business Plan 2014 company ila...dimana semua anak syarikat membentangkan bajet syarikat masing2 bagi tahun 2014.. Sepanjang hari juge ABP tu berlangsung...dari pukul 8.30pagi hinggalah 5.00 petang. ^__^   bermacam2 ragam dan cara pembentangan dibuat....seronok =)


Alhamdulillah..semuanya berjalan dengan lancar dan mengikut jadual... Makanan yg disediakan pun..sangatlah suberb...sedap dan puas hati....asyik makan jer kejenye...hihihi...tapi satu jer lah..ya ampunnnn...aircond kat dewan nie sangatlah sejuk... ila rasalah..sepanjang ABP nie berlangsung..dekat 10 kali kot ila kuar pi toilet...muahahaha...bukan ila jer..semua pun camtu..jap2..ada yg kuar..jap2 ada yg kuar..huhu...
ehemmmm...pic yg kat atas tu...adalah ajk dan jugak big boss kitorang..hihi..ila jadi MC untuk malam dinner ^__^ nervous giler..first time wooo...skali dapat mic...nahhh..macam slamber jer..macam ok jer.. =P
2nd pic..gambar ramai2 tu adalah group photo semua yg hadir pada ABP kali nie..meriah sangat uolls ^__^ cer teka mana satu ila..hihihi...
pic bawah nie adalah tempat dimana Annual Dinner dan penyampaian anugerah Pekerja Terbaik 2013 akan diadakan..Le Marche' nama tempatnye...  tapi satulah..kat tempat terbuka cenggini..kene malapkan lampu sebab banyak sangat kekatu.. korang panggil apa yer..serangga yg terbang kat lampu2 time2 hujan tu..ngeee .... kitorang yg jadi mc nie pun..bila pasangkan lampu..penuh kekatu tu duk hinggap kat atas kertas untuk speech
Akhir skali..pas ABP tamat...pihak Colmar Tropicale kasi cenderamata untuk semua yg hadir...
 satu set travel kit (sudu, garfu & alat untuk kacau air) n jugak mug =) terima kasih Colmar Tropicale
MAMA ILA


3 comments:

  1. Wahh. Mcm best je. Mcm menarik je. Tahniah mama sbb boleh jd MC!

    ReplyDelete
  2. wahhhh bestnya mama event camni

    ReplyDelete
  3. wow bestnye event kt colmar..

    ReplyDelete