Followers

Tuesday, 12 November 2013

L'ORIENT - TEH TARIK, MEE BANDUNG & MEE UDANG TERBAEKK !!

AS SALAM...
Kalau kengkawan yg pergi kat Colmar Tropicale n teringin nak minum teh tarik...moh ler kite ker L'Orient!!! kalau korang nak tahu..cafĆ© dia nie nunnn di belakang skali...walaupun terletak dihujung skali namun  teh tarik dia walllaaaa!!  selain tu..menu yg paling best kat sini Mee Bandung dan Mee Udang... rege nye kalau xsilap RM19.00 satu mangkuk besar + skali ngan air (boleh pilih orange, kiwi or mango) kalau nak minum teh tarik kene order lain..huhuhu

bergambo dulu before makanan sampai =) best tau relex2 sambil minum2 kat sini..sangat tenang jiwa raga..hihihi.. nie lah group kitorang selaku AJK ^__^  baju kemeja putih tu big boss kitorang..bos kitorang mmg best..relex jer mkn sama2..gossip sama2...ekcelly nie selepas majlis pembentangan bajet..seharian duk lam dewan..kita rest2 ler pulok..yg bestnye....staff yg amik order nie org ganu juge...mmg riuh habisss kat situ...cakap ganu lerrr kite..muahahah...
aku order mee udang..best!!! tapi mee bandung yg member order lagi marvelous!!! muahahaah..jelesss... sila try mee bandung kalau gi sana yer... teh tarik dia mmg meletopp!! tapi I biasa lerr..peminat tegar teh ais...jadinya aku order teh ais...teh tarik aku rasa yg member punyer..ngeeeee ^__^ mmg sedap!
ok..pas perut kenyang..round2 r dulu before dinner malam nie...I jadi MC....ouchh..dup dap..dup dap.. maaaa..
ok..dahhh puas round2..n shopping2 souvenir...moh ler balik bilik rehat..mlm nie kang dinner pulok...daaaaaaaa
MAMA ILA

11 comments:

  1. Wahhh.. Tq 4 sharing.. Mmg nk g jugk tmpt ni nnt

    ReplyDelete
  2. wahhhh...sedapppnya tgk mee udang tu Ila... mmg mangkuk nya besar kan...best je tgk..:)

    ReplyDelete
  3. weeee... tgk dari gambaq pon dah terliuq ni mcm mana ila . ^_^

    ReplyDelete
  4. Bru lepas mencekik mee kari...lau x...mmg terliur ambe nengok mee tu...huhuhu....

    ReplyDelete
  5. fuh mahal giler mee bandung diorg..tp lau dah sedap xpelah hehe

    ReplyDelete
  6. sedapnya! Nanti boleh try pegi sini.. macam best jer.. =)

    ReplyDelete
  7. Kalau berpembentangan bajet semua tu, harus la makan makan dengan sakannya kan.

    ReplyDelete
  8. waa..harga leh tahan..
    tp standard r dgn tmpat tu kan...

    ReplyDelete
  9. sedap nampaknya ..kalau makan lagi sedap..


    menabung darlie dan churp2...

    ReplyDelete