Followers

Wednesday, 28 August 2013

OPEN HOUSE COMPANY - SIAP TEMPAH BAJU BORDER LACE LAGI.. PHEWW

AS SALAM..
 
Ahad lepas..company aku ada buat Jamuan Raya Kumpulan.. combine HQ dan 2 anak syarikat..memang meriah okey... kitorang geng2 perempuan kat HQ nie siap tempah baju ngan border lace lagi semata2 untuk jamuan raya nie... seminggu jer amik masa untuk siapkan semua baju dan jahit border lace..ada geng kitorang yg pandai menjahit..hehehe..semangat kannn..

tadaaaa...hehe..kain masing2 pilih warna ape yg kitorang nak..then beli online..hahaha.. pastu bila kain sampai..masing2 gi kedai ramai2..pilih pulak border lace yg mana berkenan...ngan manik skali..hehehe..pastu geng ofis aku nagn akak dia yg jahitkan...pantas tau..seminggu siap semua..fuhhhh.... ehemmm..tuan tanah yg baju hijau tau..kihkihkih...
 
ketibaan para jemputan VIP....muahaha..ekcelly antara kitorang satu ofis nie..hanya sebahagian yg terlibat sebagai AJK... aku ngan 3 org lagi lam gambo nie termasuk staff lelaki dan bos just datang untuk makan jer..muahahaha...
 
 hahhh..nie dia empunye diri yg jahit border lace ngan manik (baju kuning yer..baju hijau tu I tau...muahaha)..akak dia yg jahit baju..hahaha..kalau korang nak tahu..tiap2 hari dia pakai baju yg ada border lace cenggini ke ofis..banyak bebenor baju dia hahhh..jeles I..
 
 dah kata jemputan VIP kenn...haruslah makan kat meja VIP..dalam dewan giteww...
 
ada ais krim jugekksss...hehehe..best2 ..sila abaikan muka aku yg berminyak..panas tau duk kat luar nie..hehehe..sajer jer sebab nak dengar org nyanyi...ada band yg buat persembahan..tapi orang2 sini jugak =) bukan artis tau
 
 best jugaklah suara diaorg....lagu yg diaorg pilih pun best
 
 
last skali...group photo!!! hehe
 
semua staff perempuan kat HQ..dan belakang tu bos aku ngan geng ofis lelaki yg rapat ngan kitorang..lain2 staff lelaki kitorang xajak bergambo..hahahaha.
 
 
ok..sekiannn
 
 
MAMA ILA





26 comments:

  1. amboiiii.... letup pop pop baju memasing :)

    ReplyDelete
  2. amboi meletop baju open house...hehe

    ReplyDelete
  3. best2.. nak ajak opis mate buat baju camni gak la.. yg hijau tu paling cun hehe

    ReplyDelete
  4. BAJU sama patern tu mmg da bomb

    ReplyDelete
  5. brape tempah baju kain lace ni... cantik n i berkenan la dear.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kain nie beli online..masa promosi raya rm50 sepasang.. border lace tu..rm36 satu meter (biasa semester setengah) ..tempeh jahit baju rm25 (kurung biasa) jahit border lace ngan manik tu.. rm24 (border lace dia jahit tangan) hehe..total lebih kurang rm150 untuk complete sehelai baju =)

      Delete
  6. Wahhhh mesti kalian sgt akrab kan... Bagus nyer...

    ReplyDelete
  7. Bestnya dpt officemates yg satu hati mcm ni..rindu zaman bekerjaya dulu

    ReplyDelete
  8. cantik2 belaka baju...tuannya sekali..:)

    ReplyDelete
  9. cantik... i like sgt2 dik oi...

    jelesnyer nengok kwn yg akak dia jht manik tu, hari2 baju berboder lace yek, akak yg jht manik ni pun baju jarang2 ada manik ke lace...kalu ada pun baju raya itu pun tak semenggah... heheheheh

    ReplyDelete
  10. baju tu beli kosong secara online ek..kt mn tu..

    mmg meletop2 uols ngan baju lace2 gitu
    yg best tu semua warna pun x sama..taste semua lain2 ek
    lau semua sama warna dah mcm boria pulak..xbest kan

    ReplyDelete
  11. wow..semuanyer sepesen..berboder lace.. ye la ..trend lening kan..comey baju emerald green awak

    ReplyDelete
  12. fuhhhh..cantik2..sampai rambang mata..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  13. wah.. siap tempah baju tu.. cantik2 lah baju korang Ila...berbaloi tempah kan? :)

    ReplyDelete
  14. cantiknya baju u all.. sama je..... macam boria dah, kaler je berbeza..

    ReplyDelete
  15. trend skrg...border lace tu mcm patern & harga ada yg semeter RM80, RM100 tgk kualiti jugak kan...Apapun kamu semua cantik....

    ReplyDelete
  16. cantek belaka..warna baju masing2 bukan main blocking2..hehe..:)

    ReplyDelete
  17. kalau dah besusun dengan baju warna warni ni..memang menambah cantik sipemakai.... cari idea untuk baju raya tahun depan..hahahaha

    ReplyDelete
  18. amboi meletop,siap tempah baju sama n border lace lg..

    ReplyDelete