Followers

Saturday, 3 August 2013

JENJALAN WAKTU MALAM DI PULAU WARISAN

AS SALAM..
 
Weekend lepas...en somi ajak round2 waktu malam kat Pulau Warisan..yer r..lam bulan puasa nie..memang jarang sangat kitorang kluar waktu malam..pas berbuka...memang stay kat rumah jer... soo..bila en somi ajak round2..kitorang pun bergumbiralah..nak2 adikk lah org yg paling happy..hehehe...
 
kitorang just relex2...minum2 n makan keropok kat situ...
 
 Pulau Warisan
 
adikk..dia duk ralit main ngan bayang2 dia..duk berlari ke hulu ke hilir kejar bayang sendiri..hehehe
 
 
 duk ralit kutip2 batu
 
 
 yeay!! dah dah dapat tangkap..hehehe

uittt..adikk..watpe tu..brenti rehat jap..penat berlari..hehe
 
pas kitorang sudah minum2..makan2..teruss balik rumah
 
 
MAMA ILA

14 comments:

  1. ada rupa pokok i-city.hehe..adik always comel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kannn..ganu pun ada i-city..

      Delete
  2. Bestnya jenjalam hirup angin malam..

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum ila, wow macam i-city lah kat situ hmmm nanti is pun nak buat lah taman belakang umah pokok macam i-city tu tapi pakai generator lah hehehe.

    p/s: tekan Inti satu

    iskandarx.[dot]com

    ReplyDelete
  4. cantik pemandangan waktu malam...

    Hotlink satu

    ReplyDelete
  5. jalan memalam xde la panas sgt kan. la ni cuaca x menentu. siang panas sangat...

    ReplyDelete
  6. dah macam i-city shah alam dah ye pulau warisan..lame dok gi dinung..hehe..

    ReplyDelete
  7. best tgk anak pndi jalan sndiri kan.. kite tlg tgkkkkk je..hahaha

    ReplyDelete
  8. Salam lebaran Mamaila,

    anak baru dpt kaki ke?
    comelnye.. tgk dia jalan terkedek2 kan.. hehehe...
    tak sbr lak tunggu turn twin dptkaki, hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xde lah baru sangat..masa setahun dah jalan..hehe..

      Delete
  9. Adikkkkk jom jenjalan gan Qi nak hehehhe adik dah besar lah tgk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom!!! hehe adikk boleh pimpim tangan baby Qi

      Delete