Followers

Sunday, 18 August 2013

1 SYAWAL - BERAYA RUMAH MY PARENT DAN TETAMU MAT SALEH ^__^

AS SALAM
 
Ok..lepas kitorang beraya di rumah mertua ..kitorang ke rumah parent ila pulakkk...hehe..seronok tau umah mertua ngan rumah parent dekat..xyah gaduh2..tiap2 hari pun leh singgah n beraya kat rumah parent ngan mertua..huhuhuhu.. sampai umah parent ila..diaorang dah sudah amik gambo family..sob..sob... kembar ngan akak aku yg sulong pun dah kuar beraya kat rumah mertua masing2...sedih tau..sib baik ada family photoshoot lagi masa raya ke 5...hehehe..terubat sikit duka I...

budak suka posing..hahahaha...
 
xper..walaupun xsempat amik gambo family pagi tu...ila curik gambo dari fb adik..muahahaha
 
hahhh..seeee...I satu family jer xder..huwaaaaaaaaa.. korang tengok anak sedare aku yg baju merah tu..kalau nak amik gambo..mesti nak buat mata juling..nyampah tau..hahahaha..lepas tu..papa dah warning awal2..amik gambo nanti xnak juling2 dah...hihihi..rosak gambo tau
 
walaupun lambat..tetappp nak bergambo jugak...mana2 yg ada jer lah yer....hehhh
 

my dad berbaju merah..ngan tetamu =) pagi2 xramai lagi..jadinya snap2 gambo lerrr

 
 
my mom..hehe..kesian wan..sibuk kat dapur...xsempat tukar baju raya..tetamu dah datang..haha
 
petang tu..kitorang datang lagi...adikk dahpun  tukar baju.... kebetulan ramai pulak yg dating umah parent...masa nie keluarga bapak saudara datang..n ada kawan akak ila..mat saleh..hehe..diaorg stay kat Terengganu...nie tahun ke 2 beraya di Terengganu..tahun lepas pun diaorg datang beraya

yg tengah cakap sebelah akak ila (baju biru) nie lah Mary Ann Pharham..kawan mat saleh akak ila..hehe..dia datang ngan husband dia..sangat peramah =)
 
 anak sedare yg tolong snap gambo...bergegar ko...
 
masa nie kembar ngan akak ila dah ada kat rumah..hehe..yeay!!! kembar..abang..en somi dan yg duduk kat kerusi..BIL...hehe..seronok tau jumpa adikk beradik...padahal tiap2 hari pun boleh jumpa..dah semua duk Terengganu..hehehe..biasalah..raya feel dia lain cket ^__^
 
ok..photo time!!!!! hahhhh...ramai kan =) masa nie..dia yg amik gambo..makanya... husband dia jer yg ada lam gambo nie..hehe
 
 hahh..adikk nie pantang Nampak hp papa..mesti nak pegang n main..xkasi..
mengamuk..huhu..baju ke 2 pada raya pertama..adikk nie..xleh pakai baju kurung lama2..dia rimassss....hehe
 
kusyuk bebenor hahhh..tengok gambo je pun...
 
 
 ok..itu jer untuk cerita raya pertama..umah parent ila ngan mertua jer..next2 raya baru kitorang ke rumah sedare mare dan kengkawan =)
 
ok..daaaa
 
 
 
MAMA ILA

15 comments:

  1. amboi adik..pandai sungguh ye main hp tu

    ReplyDelete
  2. adik paling comel..baju reben tiga butir tu comel sgt.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ila pun suka tgk dia pakai baju tu =)

      Delete
  3. comel jek. anak2 skrg mmg zaman dia..tak payah ajar pun tau apa nak buat.

    ReplyDelete
  4. bestkan umah dekat2?? zee sekapal tapi takde la dekat sangat..
    adik comey lote tuh..

    ReplyDelete
  5. adik comey...kalo kata adik ni ank mat salleh tu pon org percaye tau! hehehhehe..
    putih melepak + rambut perang! phew!

    ReplyDelete
  6. wah ada mat saleh dtg beraya :)
    cantik rumah.. like

    ReplyDelete
  7. setujulah, rumah parents ila ni nampak cantik, kena hiasannya....

    meriah nampaknya beraya di kampung ila tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ayah ila peminat tegar warna biru..semua lam rumah nak biru.. thanks =) memang meriah

      Delete
  8. cantiknye umah parents ila...
    sure meriah time raya ritu ea

    ReplyDelete