Followers

Wednesday, 21 August 2013

4 SYAWAL ~ RETRO STYLE & OPEN HOUSE SEPUPU

AS SALAM..
 
Raya ke 4...adikk ngan retro style Nye...muahaha... merah peach you!!  macam biasa...pagi ke rumah parent aku dulu...breakfast kat sini sebab dah tahu umah parent aku sampai raya ke 4 still ada menu makanan berat...nasi Dagang =) giteww... pas makan..snap2 gambo dulu before gi beraya.

amboiii..merah cik kak kita nie..hahaha
 
yeahhh!!!!! haha..lucu pulak aku tengok dia pakai cenggini..biasa sopan2 comel2 jer pakai gaun...hehe...
 
then..pas adik beradik aku dah siap..kitorang ke rumah cousin aku..dia ada buat open house..
 
 hahhh..korang tengok..adikk tu tengah syok main gelas sensorang..ternganga2 duk bising main2 ngan gelak sensorang..hahaha
 
my en somi..baju oren, twin aku ngan husband dia dan baju hijau nie anak sedare aku.. (anak abang)
 
lepas tu..kitorang singgah umah mak sedare aku..gambo xsnap le pulok...tup2 kat sana..jumpa ngan akak aku n anak2 dia..pun beraya kat rumah mak sedare aku tu..hihi..dah macam reunion adik beradik pulak kat situ =)
 
pas beraya...kitorang singgah umah mertua pulak before balik rumah kitorang..sampai sana..adikk minum susu..tertido pulak dia kat umah mertua aku..penat beraya ler tu..
 
soo..stay dulu kat rumah mertua..sampailah adikk terjaga dari tido..
 
itu jer criter 4 syawal aku..daaaaaa
 
 
 
MAMA ILA

17 comments:

  1. cumel dia tp yg kat mulut x tanggal eyh sama ngan keysha ni hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu pasal..xnak lepas tau..kalau gi mana2..wajib bawak..kan lam kete tetiba dia nk tdo..mesti dia cari

      Delete
  2. wah merahnye adikk ngah kite! tetap comey adikk pakai baju ape pong..:)

    ReplyDelete
  3. adik ni spoil la..dah comey2 gini nampak plak puting melekat..hahaha

    ReplyDelete
  4. kemain cantik lagi bajunye tu,, macam penyanyi dah.. tapi puting tu spoil lah dik...hihi

    ReplyDelete
  5. Salam Mama Ila, syok tgk adik posing, tak sabar tunggu twin dpt kaki, hope dowg cepat jalan, senang mama nak bwk budak 2 ketul tu...hiiiii.....

    ReplyDelete
  6. merahnye baju adik... selamat hari raya.. Mggu ni baru kami nak attend open house gitu :)

    ReplyDelete
  7. hahahah perghhh retro adik nani ea
    kemain..mengalahkan mak pak dia bergaya smpi tertido..comel je

    ReplyDelete
  8. Wah.. Mmg retro habis adk.. Merah mak ngahhh.. Hhhe

    ReplyDelete
  9. puting tak tinggal. haaha.. stylo mak ngah.. haha

    ReplyDelete
  10. style habis la adik..mmg retro.comel!

    ReplyDelete
  11. Wah raya sakan tu , lama tak g ganu Insyaallah 11-13 ikt dak2 pndidikan khas g lawatan :)

    ReplyDelete
  12. mama yg nak melaram ni tak dapat, pas kat anak eh...
    ha..ha..ha...jgn marah..
    cute anak tu pakai cam tu

    ReplyDelete
  13. amboii.. kemain cantek baju merah tu..

    ReplyDelete