Followers

Wednesday, 31 December 2014

SALAM TAHUN BARU 2015!!! ^__^

AS SALAM
 
Selamat Datang Tahun Baru 2015 dan Selamat Tinggal 2014... Semoga tahun baru ni membawa seribu satu nikmat dan kebaikan buat kami sekeluarga dan semoga kami semua sentiasa dibawah lindungan-Nya. Masih banyak lagi kot angan2 dan impian pada tahun 2014 yg masih belum tercapai..sob..sob..sob Insyaallah mudah2an dapat dicapai pada tahun nie...
 
Kami masih lagi bertiga...en somi, me & diknani yg sentiasa menghiburkan papa dan mamanya ^__^ MAMA SAYANG DIKNANI!! Semoga dipermudahkan untuk rezeki menambah ahli keluarga dan supaya diknani ada geng untuk bergaduh muahaha..doa2kan ila yer kawan2...
 
Untuk sahabat2 di laman blog...Salam tahun baru 2015 semoga kita semua sentiasa dibawah lindungan-Nya..aminnn
 
Untuk permulaan tahun 2015
 
 
TAADAAAA!!!


Rambut baru titewww...mama titeww punye kerjeee..muahahaha..
 
Comel tak kak ton??? ^__^



MAMA ILA

Monday, 22 December 2014

SETELAH 3MINGGU X UPDATE: MEH LAYAN PHOTOSHOOT DIKNANI ^__^

AS SALAM

OMG...OMG...OMG tak pernah lagi kot xupdate selama 3weeks muahahahaha...ngajuk ngan nuffnang memang cenggini...hehehehe ...xder lah..gurau2 jer
 
rindu kat blog & rindu nak terjah blog kawan2...kalau sempat ila gi lawat blog korang yer..hehehe...ntah ler 2 3 minggu nie keje banyak pun satu xder mood nak karang blog pun satu..hmmm...banyak jer sebenarnye nak cerita kat blog tapi ntah xder mood weh nak karang..huhuhu..
 
oklah...memandangkan dah lama ila x update blog..meh ila up gambo photoshoot diknani... photoshoot ker???? hehehehe.. photoshoot ngan papanye ajer..hehehe...
 
skang nie musim hujan kan..ngan anginnye yg kuat...Masyaallah..takut betul... kebetulan weekend ritu tetiba cuaca sangat cantik..mendung cerah tapi tak hujan... makanya terus ajak en somi bawak kitorang round2... kesian diknani duk terperap lam rumah jer sebab hujan.... amboiiii seronok sangat diknani tau dapat main playground ^__^.
 
Bertempat di Pantai Batu Buruk =)
 
wewittttt kemain..ada gaya model tak..muahahaha
 
 
 seronok diknani main sebab tak ramai orang time nie...
 
 
 
 


my girl!!! sayang diknani =)
 
 weeeeee...
 
 
 amboiiii happy sangatlah tu dapat main buai ^__^

diknani cakap..byeeeee =)
 
 
ok..dahhh hahahaha...kan kalau letak banyak2 jenuh pulak korang nak kena tengok..hehehehehe..
 
oklah nanti free ila update lagi daaaaaa
 
 
 
MAMA ILA
 

Tuesday, 25 November 2014

OTW BALIK SEMPAT LAGI SINGGAH GENTING HIGHLANDS ^__^

AS SALAM...
 
Uishhhh awat nie sibuk benor skang ni hahh.. seminggu lebih kot xupdate blog..satu lagi ngajuk ngan Mr Nuffnang sebab selalu jer iklan nuff tido hewhewhew terussss hilang sket mood nak berblog..huhuhu..
 
ok... last post ritu ila ke KL sebab attend wedding sedare soo kire jenjalan terus lah... kat sana 3hari 2malam jugak..soo last day tu masa otw nak balik ganu tuptup en somi cakap nak singgah Genting Highlands hewhew udah ler masa tu dah nak masuk maghrib hujan pulak tu..kul berapa nak sampai ganu nie...esok pulak nak keje..ikut hati taknak naik tapi en somi cakap dah alang2 lalu nie..naik jer lah kejap...  alaaaa dah tukang drive cakap camtu iolls ikut jer lahhh kan.. dapatlah cuci2 mata kejap.
 
Singgah pun kejap jer lam kul 9.00 malam tu kitorang dah gerak turun. ekcelly dah lama jugak kitorang tak naik sana last pun masa diknani umur setahun.. SINI kire sambut besday kat sanalah hehehe. Sooo maknanya dah hampir 2tahun kitorang tak naik Genting..hmmmm lama tu..
 
sampai atas..fuhhhh sejukkk!!!... almaklumlah hujan pulak tu... hmmm..ekcelly xder cerita sangat pun just nak tepek gambo jer lah yer..hehehe

 

 makin meriah kat sini tapi kalau xsilap outdoor theme park tengah renovate ek??? tak sure dah siap ke belum sebab kitorang naik waktu malam...


sian dik nani dah penat satu hari jenjalan & duk lam kereta. Pagi tu pulak kitorang checkout awal..pas breakfast shopping kat Sogo kejap..pastu menyinggah makan kat Sushi King Times Square pulak pastu menyinggah lagi macam2 tempat otw balik tu..tup2 naik pulak Genting phewwww lama betul perjalanan kitorang. hmmmm... agak2 korang pukul berapa kitorang sampai Ganu???? ok...dekat pukul 5 pagi!!!!!! noktah!!! hewhew.. esoknya tak jadi masuk ofis...gile ko tdo sejam pastu nak bangun bersiap gi ofis???? mau jadi zombie nie huhuhuu..terpaksa amik EL ...
 
with FIL & MIL
 

 hamboi..hamboii..diknani hahahah....seronok dia dapat lepas berjalan..kalau tak ..duk lam kereta jer..penat tau
 
nie nak buat peace....tapi xjadi..muahahaha...
 
oklah..nak sambung keje..busy sesangat!! daaaaa
 
 
 
MAMA ILA ^__^

Wednesday, 12 November 2014

WEDDING : BORA OMBAK CAFE & WEDDING

AS SALAM....
 
Weekend lepas kitorang attend wedding sedare ekcelly sedare belah en somi..hehehe..ila xkenal sangat sebab memang jarang jumpa...time majlis2 kawen cenggini je lah jumpanye.. diaorang buat majlis nie kat Bora Ombak CafƩ & Wedding kat Ampang.. best dan tempatnya cantik..ala2 Bali giteww... dan pengantin pun diaorang berpakaian ala2 pengantin Indonesia dan pengapit yg bawa pengantin pun berpakaian ala2 Bali (baju kebaya + kain yg ada ikat tali tu...hehehe..pernah tengok???) menarik konsep dia sesuai ngan tempat... hehehe..I like!!
 
mama & diknani...
 
sangat meriah ngan lampu2..sangat exclusive =)
kitorang memang datang awal before majlis bermula..sebab diaorang dah bagitahu datang awal..kitorang dapat meja paling depan lagi tau...dapatlah tengok dengan jelas majlis sanding Nye...then diaorang ada sediakan kuih muih & candy buffet before majlis bermula..sooo xder lah kita tunggu jer majlis tu...untuk anak2 kecil diaorang ada sediakan clown dalam dewan  hehehe..menarikkan so xder lah budak2 boring tunggu majlis lama2 kan... dapatlah diknani tengok clown & dapat belon...hehehe
 

ila memang suka konsep ala2 Bali cenggini ..tetiba teringat balik time honeymoon kat Bali..best!!! ^__^
 
dalam dewan belah kanan tu lah diaorang sediakan service clown...heheh..seronok diknani duk tengok clown tu beraksi..ada pertunjukan silap mata...pastu clown tu buat belon bentuk2 tu..ila xikut...en somi yg bawak diknani..hehehe..mama duk kat meja jer makan kuih..
 
 yeay!!! nie time pengantin pergi makan beradap..hehehe..tumpang amik gambo..masa sanding semua tu penuh orang duk snap2 gambo..sooo..time xder orang nie..meh kita amik gambo yer diknani..before tu ada pertunjukan silat untuk pengantin =)
 
ok..before balik..snap dulu gambo bukti..muahahah... lama jugak kitorang stay sampai abih majlis..sib baik diknani xbuat hal..elok jer sebab ade geng sepupu2 dia..duk berlari keliling meja..hahaha...MIL naik pentas amik gambo ngan keluarga pengantin..iolls duk kat meja jer..segan..muahahah...oklah tu jer..daaaa
 
apa2 pun best tempat nie..kot2 ada yg nak buat majlis kawen anak or adikberadik...boleh buat kat sini..cantik =)
 
 
 
MAMA ILA

Monday, 10 November 2014

JENJALAN : THE EVERLY HOTEL, PUTRAJAYA

AS SALAM...
 
Ehhh..seminggu eh I tak update blog???? < buat2 terkejut> muahahaha... ko nie dah kenape ila...nak kata busy...xderlah busy mana pun..sikit2 tu adalah...heheheh... ok..ok...arini nak up satu entry... ekcelly kami anak beranak ni ke KL..cuti yg tak dirancang namanya...dah alang2 ade invitation ke wedding saudara en somi di Bora Ombak...makanya..jom holiday....kire short vacation gitewww..
 
hari pertama kitorang stay kat Putrajaya dulu sebab besoknya nak pickup Inlaw kat KLIA..lagipun dapatlah jumpa adik ila yg bongsu di MMU... just ajak kuar makan2... almaklumlah gerak lewat dari ganu belum masuk brenti rehat..makan..bla..bla... sampai2 kat Putrajaya kul 6.00 petang..phewwww... lama kott... kengkonon nak jumpa adik petang..last2 malam jugek baru dapat jumpa...

sampai jer..terus check in hotel...penat wehhhh...duk lam kereta berjam2...kitorang stay kat The Everly Hotel, Putrajaya... macam biasa..kami book melalui AGODA ...sangat best hotel nie sebab sebelah jer ngan Alamanda ..kirenya jalan kaki jer kitorang gi makan kat Alamanda tu..sonang...xsampai 5minit kottt...heheheheh...
 
 THE EVERLY HOTEL, PUTRAJAYA
 
sangat suka ngan deco lobby hotel nie...stylo ^__^
 

 
 
ok dahh penat...jommm masuk bilik...rehat...mandi..solat... pastu boleh kluar makan n jenjalan..yeay!!!!
 
 fewitttt..dik nani posing....muahahaha..sian diknani penat jalan jauh...masuk bilik boleh berlari...
 
bilik dia pun agak selesa..boleh kata besar jugaklah untuk kami bertiga nie..perabot pun ok..sangat memuaskan...lenkali boleh stay sini lagi..recommended!!
 
susah bebenor haihhh nak amik gambo ngan dia skang nie...asyik nak berlari jer kejenye..
 

 
ok...dah siap mandi semua kitorang turun ke Alamanda... kengkonon nak makan kat Sushi King..skali kemain panjang beraturnye.. last2 ke Restoran Ayam Penyet AP..ok jugak..kenyang...heheheh.. pas makan..round2... terus gi jumpa adik..dia sewa townhouse kat sebelah MMU tuu..dekat katanya nak g kelas..
 
 
nie lah adik lelaki ila yg bongsu..yg lain semua dah berkeluarga...hehe..tinggal dia jer lagi yg bujang...belajor dulu yer...hehe..masa nie dah lewat jumpa dia..kat kul 10 malam kot...hehe..sib baik dia xde kelas besok..  nie amik gambo..share kat whatsapp family..hahaha..berlakon kengkonon sedihh..nangis...heheheh...rindu my mom ngan my dad katenye.. ok lahhh... kat kul 12 malam jugak barulah kitorang balik hotel & tdo..ZZZzzzz..
 
oppsss..besoknya before checkout...breakfast dulu..kebetulan masa book Agoda tu..harga bilik dah included breakfast..apalagi...isi perut dulu before balik...kitorang checkout awal sebab nak pickup MIL& FIL kat KLIA then terus ke KL sebab malamnya ada majlis wedding.
 
diknani: yeay!!!! kita enjoy!!!!
 
 
ok..dah..dah...xpayah enjoy sangatlah dik nani...hehehe...jom ke KL pulok kite...bye bye
 
 
 
 
MAMA ILA ^__^

Tuesday, 28 October 2014

KOLEKSI PHOTO ADIK: PHOTOBOOK DIK NANI....TAPI VERSI STICKY ALBUM..MUAHAHAHA

AS SALAM...
 
Haaahhh....last entry ila ada cakap kan nak share pasal photobook diknani..hehehe... tapikan yg nie versi stickey album... ekcelly ila suh adik ila yg editkan...then kitorang print kat glossy photo paper (memang untuk photo) yg size A4... pastu pappp.... tampal kat stickey album....tapi walaupun suh adik yang buat...mesti lah ada upahnye.....kalau tak mahunya dia nak buat..hewhewhew..ye lah kan..gambar ada yg dr phone..kat fb..instagram...size biasanya kecik dr biasa..bila nak masukkan untuk size 4R or size A4 nie gambar akan pecah2..huhuhu...soo..kene edit2 sikitlah... ila nie kan xpandai sangat bab2 edit nie..hahaha..kalau tak mahunya ila buat sendiri..sonanggggg...
 
ok..skang nie baru 10keping...nanti ila nak suh dia buat lagi...banyak lagi gambar diknani yg belum di print...huhuhu..
 
yg 10keping nie kire gambar yg umur dik nani dr lahir sampai setahun...tu pun pilih2..almaklumlah gambo dari phone...hahaha...tapi banyak lagi yg ila tengok yg cute2..yg perlu print..muahahaha...kenangan tuuuu....takpe...projek seterusnya..
 
gambar gelap sikit sebab ila snap lepas dah tampal kat stickey album.. ^__^

yg first nie..memang gambar betul2 baru lahir & dalam umur seminggu giteww...hahhh..yg berbedung kat atas tuu..umur adik baru sehari tau..hehehe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 


 
ok..dahhhh....amacam...ok jugak kan..hahaha..tapi wajib guna glossy photo paper tau..baru jadi.. now makin bersemangat nak print banyak2 lagi..tapi kene tunggu en somi free dulu....hewhewhew..x sabar!!! oppsss..2 keeping lagi xdapet nak tunjuk..kemain lambat nak transfer..huhuhu
 
daaaaa
 
 
 
MAMA ILA

Sunday, 26 October 2014

CUTI 4 HARI...KEJAP SANGAT RASANYA

AS SALAM...
 
Huwaaaa...keje sudah harini.... kejap sangat rasanya cuti 4 hari....  ehemmm...cuti kalini xde gi holiday...sadissss...cipta rekod kot xgi jenjalan holiday....hewhew...  tapi kan best pulak rasa cuti kalini...bangun lewat sikit..tup2..kuar breakfast skali ngan lunch... petang round2....malam bungkus nasi makan depan tv..ngan en somi & diknani....heaven sangat!!! hehehe...  esoknya pun sama..dah tdo lewat malam tu...tengok movie...pagi bangun lambat sikit..masak cekodok bilis...sementara nak kuar lunch....pastu kuar makan...shopping barang rumah...balik kemas2 rumah....malam pulak parent ajak kuar makan...hahhhhhh.... best gile!!!! heheeh...ok...jangan cakap kite malas tau!!!!
 
hmmmm...camtu lah cuti kami 3 beranak... duk rumah relex2......kemas rumah.....petang2 ajak diknani round2... memang dapat rest betul2 lah... ekcelly ajak jugak en somi gi holiday..tapi dia cakap xnak gi time cuti cenggini..ramai orang katanya...kalau nak g holiday..amik cuti..kita pergi time weekdays... hukhukhuk..baiklahhhh!!!!!! dia xtahu kottttt cuti kite nie tak banyak.....hewhewhew....
 
hahhhh..lagi satu..photobook dik nani dah siap!!!! ehhh...bukan photobook....kihkihkih..ekcelly ila suh adik edit (sebab gambo macam2..ada yg dari fb..ada yg lam instagram...ada yg dari phone..kamera...hehehehe) & susun ala2 photobook punye style...then ila suh en somi printkan kat atas gloss photo paper size A4...jimattttt.....dah boleh print beratus2 page...kemain... then beli sticky album... nahhhhh...tampal....  I like!!!! dah suh en somi buat banyak2 lagi..almaklumlah dari diknani baby..xpernah cuci..main upload kat fb n transfer gambo phone lam pendrive jer...hahahaha.. beratus2 kot gambo...terus semangat nak pilih2 gambo lain... nanti kat next entry ila share eh...
 
ok..nak tepek gambo diknani makan eskrem kat Killiney kopitiam ...siap ada boyfriend kat sebelah...kemain ^__^
 
elok jerr budak tu duk skali ngan kitorang...hahahaha..tetiba feeling anak 2... ^__^ sebelum tu duk sibuk main ngan diknani...
 
 
oklah daaaaaaaaaaaa
 
 
 
p/s: harini Anniversary kitorang yg ke 4..Happy Anniversary dear!!!!! alhamdulillah... doakan semoga jodoh kami berpanjangan...sentiasa bahagia dan dirahmati Allah..oppsss..lagi satu semoga family kami bertambah hendaknya...hehehehe.. xnak up entry..i malu..ok...daaaaaa
 
 
MAMA ILA

Monday, 20 October 2014

TAKDE TAJUK..BOLEH?????

AS SALAM....
 
Happy Deepavali kepada semua penganut agama Hindu di Malaysia.....Salam Satu Malaysia....amboii...kemain..heheheh
 
harini just nak borak kosong...ehhh kosong ke?? hewhewhew..sesi luah perasaan kot...muahahaha..aduyaiii...tetiba rasa macam formal pulak... ok...ok....
 
hmmm.....ok...cenggini...ada lah jugak orang2 kat sekeliling yg fikir ila buat family planning...yer lah kannnn..diknani kan dah 2tahun 8 bulan..dah nak masuk 3 tahun dah tapi belum dapat adik....hewhewhew...orang lain yg beranak skali ngan diknani dah ada 2 anak dah skang...bla...bla..bla... hmmm...dah nak buat macam mana kannn..belum ada rezeki....gila ko taknak tambah anak...hehehehe...umur dah lah makin lama makin bertambah..mestilah nak tambah bilangan ahli keluarga jugak kan....ila suka ramai anak...ehhh..xder lah ramai..kalau Tanya nak anak berapa orang..cita2 nak anak paling ramai 5 or 6 orang...ehh..kemain cita2 giteww... ^__^
 
hahhh...kesian kat diknani duk main sorang2...itu pasal lah kemain manja skang nie..nak tengok tv pun..nak mama baring skali ngan dia...kalau nyanyi ngan menari bila tgk Hi5 or mickey mouse ker..nak mama nyanyi & menari sama2...muahahaha... dah mama jadi sebaya ngan kamu pulak dik... sabor je lahhh....xper2..sabo yer dik..nanti kalau ada rezeki dapat lah kamu geng untuk main... skang nie biar mama manjakan diknani dulu ye puas2...nanti kan ada adik.....xdapat lah mama tumpu 100% kat kamu.... ekcelly ila xder pun sentap sangat..cuma malas lahhh nak dengar sikit2 Tanya bila nak tambah...pastu Tanya ke family planning??? hahhh.... xmo...xmo..... pastu xnak lah compare ngan orang lain yg anak dah 2 3 orang kann...rezeki masing..ye dok?? oklah...meh layan gambo diknani weekend ritu...makan eskrem kat pantai.....best duk relex2 tepi pantai sambil makan eskrem sorang satu....hahahaha..ok..daaaaaaa
 
 
hahhh..nie keje papanye lah ni...suh diknani ikut yg dia buat...hahahahah
 
aikk...apasal eskrem dah sikit nie...confius...confius..
 
 
P/S: Selamat bercuti ye kengkawan...I keje esok.... Khamis baru cuti...ikut calendar asal..almaklumlah ofis iollsss semua Melayu...



MAMA ILA

Sunday, 12 October 2014

ALKISAH CHECK-IN 2 JAM - SUTRA BEACH RESORT, MERANG

AS SALAM...
 
Rehat sebentar dari cerita Cuti2 Indonesia....tinggal part last jer lagi..hehehe... cerita weekend 2minggu yg lepas... Alkisah disebalik cerita check-in 2 jam kami anak beranak di Sutra Beach Resort, Merang.. hewhewhew... kemain kan..2jam jer check-in..pastu terus check-out... kenape??? hehehe..ekcelly dik nani demam....
 
kisah dia cenggini...kami dah book hotel nie melalui Agoda before diknani demam...dan2 pas kitorang book...lusa tu diknani dah start demam... tujuannye just nak relex2...rehat2 kan minda..kengkonon nak relex2 kat pantai... lagi satu sebab MIL nak ke Kota Bharu...jadinya xder orang nak jaga diknani kalau ila keje..sooo..terpaksalah amik cuti...daripada cuti duk rumah en somi cakap baik kita gi jenjalan....kemain lagiii...hahahaha.. tapi perancangan Allah kan...tup2 diknani demam... 
 
kitorang bajet sempatlah kot diknani sembuh before gi sana.. lagipun dik nani demam tak tinggi...dia pulak aktif jer main..cuma badan lah panas...  tiba hari yg dinantikan..dik nani still demam lagi... ila cakap ngan en somi suh tengok dulu..kalau2 still demam..kire cancel lah.. tapi bila petang tu..Nampak diknani mcm dah ok..duk main..berlari semua..ingatkan dah oklah kot... en somi cakap..jomlah kita gi..lagipun tak jauh mana..lam sejam cenggitu jer kalau jalan tak jam..  baju memang dah siap packing malam tu... soo..suh en somi balik rumah amik beg..ila ngan diknani masa tu kat rumah MIL. sooo...bergerak lah kami anak beranak..siap drivethru BurgerKing lagi..makan lam kete otw tu..hehehe..diknani pun ok lam kereta..duk makan french-fries...hehehe..
 
sampai kat Sutra Beach Resort...dah petang..masa en somi nak dukung dik nani..dia cakap..ehh..panas jugak badan dik nani nie... ye lahh..lam kereta kan aircond...tapi kitorang mmg buka paling slow lah aircond tu... and ila memang bawak dah ubat demam..thermometer untuk check suhu semua tu...memang dah prepare lah.. pas check in semua..sempatlah bawak dik nani amik gambo.. masa tu pun aktif jer dia.duk berjalan..main naik turun tangga...hehehehe..bajet..lam bilik nanti nak check suhu diknani... masa nie xrisau sangat sebab dia aktif.
 
hahhh..Nampak kan..dik nani aktif jer dia duk jalan kesana kemari...hahaha...harapnye kengkonon dia exercise jenjalan gitu..kebah lah demamnya...
duk sibuk naik turun tangga...almaklumlah petang..redup jer..ngan angin sepoi2 bahasa..hahaha..best

senyum ajer cikmek nani nie...happy lah tu dapat keluar..kalau tak terperap lam rumah jer sebab demam
 
memandangkan kitorang sampai tu dah petang..xsempat lah round2 kawasan kotel..kononnya pagi besok pas breakfast barulah nak round2 snap2 gambo....banyak tempat2 yg menarik untuk buat kenangan sebab deco & rekabentuk dia yg ala2 traditional tu ... tapi itulah dah tertuliskan... masa lam bilik tu..diknani dah start panas semula...maybe sebab bilik aircond kot..

awal2 tu elok jer dia duk main telefon lahh..menulis lahh.. pastu nak minum susu... sambil tengok Frozen kat ipad... pas minum tu ..dik nani tdo... masa dia tdo tu lah ila check suhu badan dia..mula2..38.8 lam 5minit pastu..check skali lagi..tup2 39.0 aikk..cepat bebenor.. terus suh en somi packing semula barang2..sempat solat semua... before kluar bilik..check skali lagi dah 39.3...terus ila masukkan ubat demam yg bullet kot punggung tu... fuhhhh..cepat2 checkout..terus balik n straight bawak gi Kuala Terengganu Specialist (KTS).. lam kereta pun..just buka tingkap...tak on aircond..nak kasi kebah pas makan ubat... tup2 sampai jer kat KTS bila nurse check suhu dah turun 38.0 fuhhh lega sikit....dia pun dah aktif semula..sibuk nak naik penimbang berat..hahaha..
 
 bila jumpa doctor...dia cakap..Nampak aktif..suhu pun dah turun sikit..dia bagi ubat demam ngan antibiotic..doctor cakap kalau sehari dua demam still tinggi doctor suh datang semula... bila balik rumah MIL (kalau diknani demam memang kitorang akan tdo kat rumah MIL..hehehe..sebab ok sikit bila ada orang tua incase tetiba demam naik ke..mama kan cepat panic..hahaha)...terkejut MIL sebab kitorang balik semula..hehehe...tapi Alhamdulillah...malam tu kemain aktif...besoknya pulak..dah kebah demam dia... hehehehe...diknani nie kann..saje jer tau buat mama panic..hehehe....  
 
sekian cerita check-in 2 jam kami..hehehehe...bye2 Sutra Beach Resort..next time ada rezeki kita jumpa lagi... ^__^
 
 
 
 
MAMA ILA