Followers

Sunday, 26 October 2014

CUTI 4 HARI...KEJAP SANGAT RASANYA

AS SALAM...
 
Huwaaaa...keje sudah harini.... kejap sangat rasanya cuti 4 hari....  ehemmm...cuti kalini xde gi holiday...sadissss...cipta rekod kot xgi jenjalan holiday....hewhew...  tapi kan best pulak rasa cuti kalini...bangun lewat sikit..tup2..kuar breakfast skali ngan lunch... petang round2....malam bungkus nasi makan depan tv..ngan en somi & diknani....heaven sangat!!! hehehe...  esoknya pun sama..dah tdo lewat malam tu...tengok movie...pagi bangun lambat sikit..masak cekodok bilis...sementara nak kuar lunch....pastu kuar makan...shopping barang rumah...balik kemas2 rumah....malam pulak parent ajak kuar makan...hahhhhhh.... best gile!!!! heheeh...ok...jangan cakap kite malas tau!!!!
 
hmmmm...camtu lah cuti kami 3 beranak... duk rumah relex2......kemas rumah.....petang2 ajak diknani round2... memang dapat rest betul2 lah... ekcelly ajak jugak en somi gi holiday..tapi dia cakap xnak gi time cuti cenggini..ramai orang katanya...kalau nak g holiday..amik cuti..kita pergi time weekdays... hukhukhuk..baiklahhhh!!!!!! dia xtahu kottttt cuti kite nie tak banyak.....hewhewhew....
 
hahhhh..lagi satu..photobook dik nani dah siap!!!! ehhh...bukan photobook....kihkihkih..ekcelly ila suh adik edit (sebab gambo macam2..ada yg dari fb..ada yg lam instagram...ada yg dari phone..kamera...hehehehe) & susun ala2 photobook punye style...then ila suh en somi printkan kat atas gloss photo paper size A4...jimattttt.....dah boleh print beratus2 page...kemain... then beli sticky album... nahhhhh...tampal....  I like!!!! dah suh en somi buat banyak2 lagi..almaklumlah dari diknani baby..xpernah cuci..main upload kat fb n transfer gambo phone lam pendrive jer...hahahaha.. beratus2 kot gambo...terus semangat nak pilih2 gambo lain... nanti kat next entry ila share eh...
 
ok..nak tepek gambo diknani makan eskrem kat Killiney kopitiam ...siap ada boyfriend kat sebelah...kemain ^__^
 
elok jerr budak tu duk skali ngan kitorang...hahahaha..tetiba feeling anak 2... ^__^ sebelum tu duk sibuk main ngan diknani...
 
 
oklah daaaaaaaaaaaa
 
 
 
p/s: harini Anniversary kitorang yg ke 4..Happy Anniversary dear!!!!! alhamdulillah... doakan semoga jodoh kami berpanjangan...sentiasa bahagia dan dirahmati Allah..oppsss..lagi satu semoga family kami bertambah hendaknya...hehehehe.. xnak up entry..i malu..ok...daaaaaa
 
 
MAMA ILA

9 comments:

  1. happy kan wpun cuti kejap... happy anniversary dear..

    ReplyDelete
  2. Wahhh relax nye. Weekend lepas kite bz dengan kenduri kendara. Penat sgt

    ReplyDelete
  3. woiiiiiiiiiiiiiiiii comey giler adik nani senyum gitu..rs nak gomol boleh xxxxxxxxxxxxxxxxx ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah....sila..sila....jgn malu2...

      Delete