Followers

Tuesday, 28 October 2014

KOLEKSI PHOTO ADIK: PHOTOBOOK DIK NANI....TAPI VERSI STICKY ALBUM..MUAHAHAHA

AS SALAM...
 
Haaahhh....last entry ila ada cakap kan nak share pasal photobook diknani..hehehe... tapikan yg nie versi stickey album... ekcelly ila suh adik ila yg editkan...then kitorang print kat glossy photo paper (memang untuk photo) yg size A4... pastu pappp.... tampal kat stickey album....tapi walaupun suh adik yang buat...mesti lah ada upahnye.....kalau tak mahunya dia nak buat..hewhewhew..ye lah kan..gambar ada yg dr phone..kat fb..instagram...size biasanya kecik dr biasa..bila nak masukkan untuk size 4R or size A4 nie gambar akan pecah2..huhuhu...soo..kene edit2 sikitlah... ila nie kan xpandai sangat bab2 edit nie..hahaha..kalau tak mahunya ila buat sendiri..sonanggggg...
 
ok..skang nie baru 10keping...nanti ila nak suh dia buat lagi...banyak lagi gambar diknani yg belum di print...huhuhu..
 
yg 10keping nie kire gambar yg umur dik nani dr lahir sampai setahun...tu pun pilih2..almaklumlah gambo dari phone...hahaha...tapi banyak lagi yg ila tengok yg cute2..yg perlu print..muahahaha...kenangan tuuuu....takpe...projek seterusnya..
 
gambar gelap sikit sebab ila snap lepas dah tampal kat stickey album.. ^__^

yg first nie..memang gambar betul2 baru lahir & dalam umur seminggu giteww...hahhh..yg berbedung kat atas tuu..umur adik baru sehari tau..hehehe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 


 
ok..dahhhh....amacam...ok jugak kan..hahaha..tapi wajib guna glossy photo paper tau..baru jadi.. now makin bersemangat nak print banyak2 lagi..tapi kene tunggu en somi free dulu....hewhewhew..x sabar!!! oppsss..2 keeping lagi xdapet nak tunjuk..kemain lambat nak transfer..huhuhu
 
daaaaa
 
 
 
MAMA ILA

20 comments:

  1. gambar anak-anak memang banyak dalam hp.
    bila memori penuh mula mengagau nak transfer pastu lupa nak print masuk dalam album hehehe :)
    eh..hai!

    ReplyDelete
  2. saya ada 1 je untuk si abang.. yang adik tak berbuat lagi..

    ReplyDelete
  3. serius..tgh naikkan semangat nak print dr lahir..bila tgok mama ila buat terus membuak2 semamngat,haha,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..ye ker?? cepat2 print photobook yer..nanti share tau =)

      Delete
  4. tabiklah pada mak2 yg rajin wat photobook ni..nak pilih2 gambar bagai
    el x rajin nak pilih gambar sbb bykkkkkkkkkkkkkk sgt so xde lah nak berphotobook

    sukalah gambar adik nani pakai baju gaun putih tu..ada lagi x gambar tu nak tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..rajin kewww?? hahaha... sayang kot bila ingat balik gambo2 lama...takut hilang ke apa...

      ehemmm...el nak tgk gambo yg baju gaun putih tu ker..atau gambo yg lain dr sediada nie?? hehehe....

      Delete
  5. bagus ila buat photobook ni:)
    comel sangat:)
    kak mieja selalu berangan nak print sudahnya tak terprint....bussy semedang....

    ReplyDelete
  6. mmg berbaloi sbb blh tepek byk gambar kat satu page ...

    ReplyDelete
  7. Wah good idea..
    Bila dah complete semua tentu seronok membeleknya..

    ReplyDelete
  8. Kak haza ade purchase photobook kat groupon, tapi macam xsempat summit je. Dateline dia 12 hb ni.. Hikhukhuk

    ReplyDelete
  9. cukup umur 15 tahun..penuh umah dgn album..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah..betul tu suki...mau nye penuh rumah nanti...kihkihkih

      Delete
  10. Bagus juga buat photobook camni... banyak sangat gambar simpan tapi tak print, takut satu hari hilangg pulak kan.. xde kenangan... nak buat jugalah lepas ni... :)

    ReplyDelete
  11. comel sgt dik nani dlm photobook ni...:)

    ReplyDelete
  12. Mane la mama ila ni... Hahhaha nunggu update blog nih :)

    ReplyDelete
  13. bile tgk koleksi gambar dik nani... ni yg rasa cam saya juga nak print gambar twin.... hurmmm...

    ReplyDelete