Followers

Tuesday, 4 June 2013

M SUITES HOTEL, JOHOR BHARU

AS SALAM..
 
Masa kitorang ke JB weekend ritu...aku, n 2 family BIL book M SUITES HOTEL betul2 mengadap Danga Bay... n cam biasa semestinya melalui AGODA.. bilik yg kitorang book adalah Studio Suite yg mana harga sepatutnya rm220/night ..kitorang just dapat rm150/night..ok lah kannn..kitorang book untuk 2 malam... bilik dia sangat luas..ada set sofa n ada mini kitchen..cuma korang xleh nak masak..hahaha...cuma satu yg aku xberkenan..perabot dia cam agak old school gitu... n yg paling aku berkenan adalah swimming pool dia..ya ampunnn..mmg best siap ada gelongsor yg pusing2 tu...n gelongsor besar..n design dia pun ada sket ala2 bali

sorry..gambo xclear..hehehe...  adikk pulak first time aku kasi mandi pool..seronok yg amat dia..dah sebelum2 nie pun dia mmg hantu air..suke bebenor main air..hehehe.. memandangkan pool dia aku paling suka..makanya..kita tepek gambo pool banyok2...
 
 haaaaaa...nie lah gelongsor yg aku ckp tadi...best woooo..tapi syg aku xtry sbb adikk xnak ngan org lain...nak ngan mamanye ajer..hohoho..en somi n ipar2 aku semua try...huwaaaaa

seeee...muka budak kecik nie..happy kemain ek
 
 nie anak2 buah aku n akak ipar aku yg no 2 (angah)
 
n yg nie pulak famili BIL aku yg sulong (along)

ekcelly mmg kitorang 3 family jer yg duk hotel.. MIL, FIL n ayah2 n mak2 saudara ..diaorg duk homestay yg telah disediakan oleh keluarga pengantin lelaki..hehe..sekian sahaja cerita hotel yg kitorang stay kat sana..nanti aku criter yg lain pulok..sebenarnye xder byk criter sangat sbb gi pun 3hari 2 mlm..2 hari dh perjalanan..sehari jer pun masa untuk ronda2...sob...sob... nak gi holiday lagi!!!
 
 
MAMA ILA

15 comments:

  1. bestnya cuti2 bawak ank kan....hepi je tgk...

    ReplyDelete
  2. suka betul berendam kat pool yea

    ReplyDelete
  3. seronok ye adik dpt mandi kolam... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia paling seronok..hahahaha..sbb first time mandi pool

      Delete
  4. laaaa sis...
    i pernah stay situ 2, 3 kali gak...
    tapiiiiii kan tak pernah gi swimming pool dia hahahahahahaha...
    tak tahu lak yg swimming pool dia tu happening....
    next time if stay situ...
    wajib cari masa utk swim2 lah.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. lorrr..ye ker??? hehehe..lenkali kena try tau..rugi tak mandi kat pool dia..

      Delete
  5. eeee bestnye..el suka gelongsor tu
    napelah ila x naik..alah suh hubby pegang kejap je
    lau nani ngis..papa kan ada hehe
    mmg cantek pool dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn...pastu nyesal sebab xgi naik gelogsor tu..huhuhu...

      Delete
  6. huwaaaaaaaaaaa best yerrrrrrr nk join boleh....x sabar nk mandi kolam yeyyy

    ReplyDelete
  7. ni yg tak sbr nk bwk aiyan duk hotel gk nih, msti seronok main air...
    dh sampai jb takde edisi jln2 ke dangabay or legolond ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ke danga bay ngan shopping mall jer yg sempat..hehehe

      Delete
  8. oo best gak rupanya M-suitesni.. boleh tahan.... danga bay memang best makan senang dan senang nak gi LEGOLAND... JB memang bestler senang cerita...

    ReplyDelete