Followers

Monday, 24 June 2013

KAU PERGI JUA~~AL-FATIHAH BUAT AHLI SYURGA ADIK MUHAMMAD AMIN FAHMI (ANGAH)

AS SALAM..
 
Kepada sesiapa yg pernah mengikuti kisah penderitaan adik angah (Muhammad Amin Fahmi) yg menderita penyakit Lukeimia / Kanser.. adik angah telah kembali kepada penciptaNya tepat jam 3.45 petang tadi...Ya Allah betapa kuat dan tabahnya anak kecil ini sepanjang dia melawan penyakit kansernya...zikir dan nama Allah tak pernah hilang dari mulutnya...bila masa adik angah nak menangis bila menahan sakit..ibubapa dia berpesan supaya dia selalu menyebut nama Allah.. Betapa baiknya ajaran dari ibubapanya..dan memang itulah yg selalu disebut anak kecil ini...
 
Apa2 pun..perancangan Allah itu yang terbaik buat hambanya...tamat sudah penderitaan adik angah..Ya Allah..sedih sangat kerana dari awal saya ikuti perkembangan adik angah..ayah angah akan selalu akan update tentang perkembangan angah..sebentar tadi baru jer tengok wajah angah..sekarang angah dah takde...Ya Allah..tempatlah adik Muhammad Amin Fahmi dikalangan orang2 yg beriman disisiMu...Syurga menantimu wahai angah.. Al-Fatihah

Al-Fatihah~~ gambar terakhir yg letakkan oleh ayah angah selepas angah menghembuskan nafasnya yg terakhir tepat 3.45 petang tadi..AllahuRabbi... sama2lah kita sedekahkan Al-Fatihah buat bidadari syurga ini..


p/s: ini fb ayah angah En Khairulnizam Mohd Noor

17 comments:

  1. Al-fatihah.. mohon share...

    ReplyDelete
  2. innalillah..m3h baru hr ni tau psl kisah arwah ni..

    ReplyDelete
  3. Al-fatihah. Semoga perants arwah tabah. Ya! allah...sedihnya.

    ReplyDelete
  4. Takziah.... Al-Fatihah......

    ReplyDelete
  5. al-fatihah.... penyakit arwah same ngn arwah adik umie jgk..

    ReplyDelete
  6. Innalillahiwainnailaihirojiun...
    Salam takziah buat keluarga adik angah..
    Sedey..

    ReplyDelete
  7. al fatihah.. syurga tempatnya..

    ReplyDelete
  8. takziah dr sy...Allah lebih sayangkan angah

    klu bley awk buang word verification tu bley tak?sng la sy nak komen sini.hehe sory ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..ila pun xtahu cmne boleh ada word verification tu..camne nak buang ek..hehehe

      Delete
  9. Al-fatihah... syurga menanti..

    follow back here.. selalu2 la jengok belog sy.. hehe

    awak.. buang word verification tu kt setting komen..

    ReplyDelete
  10. al-fatihah semoga keluarga arwah bersabar..

    ReplyDelete
  11. innalillah..
    sebak nye rasa..

    ReplyDelete
  12. Al-fatihah..
    takziah buat keluarga adik angah..
    sebak hati nureen baca...

    ReplyDelete
  13. sedih sebak, syahdu semua ada, al fatihah utk arwah adik angah, moga rohnya dicucuri rahmat,... arwah setia menanti mak ayah nya di syurga...

    kalu lah jd pd akak, ntah camne lah akak nk hadapi dik...

    ReplyDelete
  14. Sedihnya..Al-Fatihah buat arwah...Allah lebih menyayanginya...

    ReplyDelete
  15. sebaknyer... alfatihah buat arwah

    ReplyDelete