Followers

Wednesday, 12 June 2013

REHAT2 DI KENYIR

AS SALAM..
 
Nie pun criter lama...sbb gambo2 nie aku amik dari enset en somi..hehehe..geledah enset en somi skali nampak gambo2 nie...ehhhh...haah..aku lupalah..time tu enset aku abih betri..sooo...suh en somi snap..hehehe...ok..dah2...lama pulok muqaddimahnye..hehehehe
 
nie pas kitorang gi HELI RIDE kat Kenyir ritu...before balik singgah kat tempat rehat kat situ jap...sambil suap si kecik hannani mamam..sambil suh en somi snap2 gambo tasik..hehehe..
 


 


alololo...sengeh sampai sepet mata2...hehehe

sengeh ajer budak kecik nie...dia kalau boleh jenjalan mmg cenggitu..happy kemain..kalau duk rumah ajer....asyik tunjuk ke pintu..nak ajak keluar jenjalan..haihhhh

memang tenang jer..bila duk sini...sambil tgk pemandangan..hehe..kitorang duk rehat sini xlama pun..kejap jer..pas siap suapkan adikk mamam...tukar pampers..terussss balik...penat weh dari pagi datang sini.....moh ler balik tdo kat rumah pulak....
 
 
 
 
MAMA ILA

14 comments:

  1. subhanallah indahnya pemandangan kehijauan alam ciptaan Tuhan..best dpt hidup udara segar kan..

    ReplyDelete
  2. Cantik permandangan indah...suka tgk...lg suka tgk aleesya senyum...bgus lah suka senyum

    ReplyDelete
  3. cantiknya, mesti tenang je kan tempat tu.. baby pun suker sgt tu. sengih sakan..

    ReplyDelete
  4. bestnya.....

    teringin nk ke sana lagi... house boat y dua tingkat x ada ke time tu?

    ReplyDelete
  5. naik heli g kenyir ke ila?
    tgk sejuk je kt kenyir ni..kenyir kt mn eh hahaha

    xleh bla bila story nani lau duk umah asik dok kat pintu je hahaha kiut beno

    ReplyDelete
    Replies
    1. ila xnaik heli..takut..nie masa karnival kenyir..en somi naik heli ride..round2 kenyir..ila tukang tunggu jer..hahaha..pastu kitorang rest kat sini jap before balik

      haah el..mmg keje nak kluar jenjalan jer itu budak kecik..hehe

      Delete
  6. seronoknyer.... sy teringin nak p tp x sampai2 lagi...

    ReplyDelete
  7. best nya Adik jalan2...Tasik Kenyir sy tak pernah smpai lagi..:)

    ReplyDelete
  8. cantiknya kenyir... saya tak pernah smpi lagi... teringin nak pi...

    ReplyDelete
  9. Dulu masa anak masih kecil pernah ke sini.....sekarang pasti lebih cantik...

    ReplyDelete
  10. indahnya view tasik tuu..hijau

    ReplyDelete