Followers

Saturday, 8 June 2013

JENJALAN TGK DORAEMON, SUSHI KING & SHOPPING DI JB CITY SQUARE

AS SALAM...
 
Masa kitorang di JB..xsempat jenjalan banyak tempat... pagi tu..kitorang laki bini teringin nak makan sushi..sooo..ke JB City Square lah kite.... masa sampai tu..dah lewat jugak..dah nak masuk tengahari..parking mmg susah nak dapat..cari punye cari..alhamdulillah dapat...pastu pulak..elokkk jer kat depan pintu masuk untuk lif..rezeki katakan..hehe..
 
masuk jer..mmg dah ramai orang...terussss ke Sushi King...tapi kene menunggu pulak kejap..sbb xder seat kosong...nak mkn punye pasal..tunggu jugak lah..sib baik xlama..si hannani nie pulak dah buat perangai...huhuhu.. kitorang makan pun cepat2..sbb adikk bad mood asyik nak ajak kuar...makan mana2 yg patut..terussss bayor dan kuar... gambo mmg xsempat nak amik..hohoho..
 
pas kuar tu..singgah tgk jap..ada pertunjukan Doraemon kat situ..sape2 nak amik gambo ngan Sizuka..Nobita..Doraemon..kena beratur...huhuhu...xder nye aku nk beratur untuk naik pentas bergambo...last2 amik gambo kat train jer..hehe..adikk mmg suke tgk..sian..aku xsempat nak bawak naik train sbb ramai sangat orng..banyak lagi tempat2 korang leh amik gambo kat situ..ada pintu ajaib lah..pastu semestinya ada jual barang2 Doraemon..tengok2 jugak..tapiii ya ampun...mahal sanagt..hohohoho..xjadi beli..ngeeeee

hahhh...tengok adikk tu..suh pandang kamera..mmg xde nye dia nak pandang kamera..duk ralik tgk train..hehehe...kesian dia nak naik..tapi mama nye malas..sbb kena beratur panjang...huhuhu..lagipun parent xleh naik skali..adikk kecik sangat xleh naik sendiri  nanti mau dia terjun dari train tu...xper dik..tunggu besor sket yer

niat di hati mmg nak singgah F.O.S...sooo...naik level 3 kalau xsilap...nampaklah F.O.S...yabedabeduuu....terussss zasssss pilih2 mana berkenan..terusss bayor..n balik... sebab ramai sangat..siap belanggar bahu lagi...mmg ramai...

hasil shoppingan

untuk adikk...baju 2 helai..seluar 3 helai..n aku beli satu cardigan...tapi camne ntah..cardigan tu aku lupa snap..hehehe...mmg cute2 lah baju budak2 kat situ..aku dr dulu..kalau gi shopping mall yg ada F.O.S mmg aku akan singgah..hehe

yg nie baju mamanye..hehehe...papa aku suh pilih sbb mmg niat nak belanja papa...sebabkan ramai sangat dia ckp lenkali...xde mood nak pilih..huhu..xpe papa..nanti kita beli kat lain ek..

oklah itu ajer...pas beli baju terussss balik n singgah bergambo di Danga Bay...


daaaaaaaa


MAMA ILA

2 comments:

  1. Seronoknya dpaat jalan2 , makan2 dan soping ya...

    ReplyDelete