Followers

Monday, 3 June 2013

ADIKK, BEG BESAR & CALCI YUMM

AS SALAM..
 
Nie gambar masa adikk baru baik demam...asyik nak naik kereta ajer...pantang nampak papa nye kuar..mesti nangis nak ikut naik kereta..dia tunggu depan pintu sambil ketuk2 pintu tu...hahahaha..sedang molek beg mama baru beli..diusung nye kesana kemari..tunggu depan pintu ajak kuar...hehe

beg besar dari tuan..hehehe..amboiii..

lagi satu..pas demam adikk xselera n xnak makan sebab ada ulser kat lidah dia..mmg menangis jer..sebab lapar kot...yer lah..susu xnak..mkn lagi lah xnak..kesian sangat tengok adikk masa tu..last2 ayah ila cakap suh try bagi yougurt yg calci yumm tu...  bila ila bg dia makan..berselera ko...macam mmg tengah lapar gile..kesian sungguh... maybe sebab calci yumm tu sejuk sbb dari peti ais..soo..mungkin xrasa sakit sangat kot bila kena kat tempat ulser tu...  last2 sampai skang nie..yougurt dah jadi feveret adikk..hehehe..
 
habissss comot2..skang nie..makanlah apa2 pun..semua dia nak buat sendiri..hehe...kalau xkasi nangissss...xperlah..biar dia belajar makan sendiri
 
nasib baik sehari sebelum ke Johor..adikk dah ok..sepanjang perjalanan pun (10 jam) adikk baik2 ajer lam kereta...alhamdulillah...



MAMA ILA




17 comments:

  1. pandai nyer ajak kaluar siap bawak beg ekekekkeee...

    ermmm kalau anak ulser, mmg makanan terbaik utk start adalah menda sejuk mcm aiskrim vanila ker, yogurt ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..betul tu..ila pun ada baca..bagi yang sejuk2

      Delete
  2. besar time macam ni mmg semua nak self explore kan.. heheh happy tgk anak2 mmbesar mcm ni :)

    ReplyDelete
  3. kecik2 dh pandai nk bwk henbeg.. abih la mama nnt..

    ReplyDelete
  4. wah! adik dah pandai makan yogurt.. hehe.. ok jugak tu drpd dia tak makan langsung kan?..adik comot tetap cute...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah atie...yogurt dah jd feveret dia skang nie..hehe

      Delete
  5. giler kiut siap tgu kat depan pintu bw beg..alolololow asal kiut sgt ha...hahaha
    aa'h biarkan dia mkn sndiri ila woii..bia dia explorer...having fun hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. suke jenjalan betul adikk..pantang org kuar..mesti nak ikut...hahaha

      Delete
  6. hihihi..comel jerk dia bwk beg tgn tu..pandai plak sangkut kat bahu ya.. :D

    ReplyDelete
  7. Adik dah sihat, Alhamdulillah. Yer la kot kan kita pun kalau ulser nak minum pun ngilu rasanya, ni yoghurt sejuk2 ok la, kenyang pun kenyang kan.

    Bergaya sangat la dengan bag tu ha.. boleh masuk dalam beg tu dik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..alhamdulillah..dah sihat...hehehe..suke bebenor galas beg skang nie

      Delete
  8. wa.. suka adik makan calciyum yer...x masam ke yayang oi... :)

    ReplyDelete
  9. hamboi....sodapnyo adik mkn calciyumm...smpai comot2.... hehe... yg pnting kenyang dik kan ^_^

    ReplyDelete
  10. amboi bukan main lg dgn henbeg tu.. high heels xnk pakai ke adikk? hihi

    ReplyDelete
  11. hamboiiiiiiiiii adik siap posing bawak beg hehhehe lucu tgk

    ReplyDelete