Followers

Monday, 22 December 2014

SETELAH 3MINGGU X UPDATE: MEH LAYAN PHOTOSHOOT DIKNANI ^__^

AS SALAM

OMG...OMG...OMG tak pernah lagi kot xupdate selama 3weeks muahahahaha...ngajuk ngan nuffnang memang cenggini...hehehehe ...xder lah..gurau2 jer
 
rindu kat blog & rindu nak terjah blog kawan2...kalau sempat ila gi lawat blog korang yer..hehehe...ntah ler 2 3 minggu nie keje banyak pun satu xder mood nak karang blog pun satu..hmmm...banyak jer sebenarnye nak cerita kat blog tapi ntah xder mood weh nak karang..huhuhu..
 
oklah...memandangkan dah lama ila x update blog..meh ila up gambo photoshoot diknani... photoshoot ker???? hehehehe.. photoshoot ngan papanye ajer..hehehe...
 
skang nie musim hujan kan..ngan anginnye yg kuat...Masyaallah..takut betul... kebetulan weekend ritu tetiba cuaca sangat cantik..mendung cerah tapi tak hujan... makanya terus ajak en somi bawak kitorang round2... kesian diknani duk terperap lam rumah jer sebab hujan.... amboiiii seronok sangat diknani tau dapat main playground ^__^.
 
Bertempat di Pantai Batu Buruk =)
 
wewittttt kemain..ada gaya model tak..muahahaha
 
 
 seronok diknani main sebab tak ramai orang time nie...
 
 
 
 


my girl!!! sayang diknani =)
 
 weeeeee...
 
 
 amboiiii happy sangatlah tu dapat main buai ^__^

diknani cakap..byeeeee =)
 
 
ok..dahhh hahahaha...kan kalau letak banyak2 jenuh pulak korang nak kena tengok..hehehehehe..
 
oklah nanti free ila update lagi daaaaaa
 
 
 
MAMA ILA
 

5 comments:

  1. dah besar dah adik nani
    comey homey angatttttt

    ReplyDelete
  2. kt perak pun hjn x berhenti..ila jg kesihatan sama ya..musim hjn penyakit suka singgah

    ReplyDelete
  3. comey sgt...anak syurga ni geramnya tgk pp dia! :)

    ReplyDelete