Followers

Tuesday, 25 November 2014

OTW BALIK SEMPAT LAGI SINGGAH GENTING HIGHLANDS ^__^

AS SALAM...
 
Uishhhh awat nie sibuk benor skang ni hahh.. seminggu lebih kot xupdate blog..satu lagi ngajuk ngan Mr Nuffnang sebab selalu jer iklan nuff tido hewhewhew terussss hilang sket mood nak berblog..huhuhu..
 
ok... last post ritu ila ke KL sebab attend wedding sedare soo kire jenjalan terus lah... kat sana 3hari 2malam jugak..soo last day tu masa otw nak balik ganu tuptup en somi cakap nak singgah Genting Highlands hewhew udah ler masa tu dah nak masuk maghrib hujan pulak tu..kul berapa nak sampai ganu nie...esok pulak nak keje..ikut hati taknak naik tapi en somi cakap dah alang2 lalu nie..naik jer lah kejap...  alaaaa dah tukang drive cakap camtu iolls ikut jer lahhh kan.. dapatlah cuci2 mata kejap.
 
Singgah pun kejap jer lam kul 9.00 malam tu kitorang dah gerak turun. ekcelly dah lama jugak kitorang tak naik sana last pun masa diknani umur setahun.. SINI kire sambut besday kat sanalah hehehe. Sooo maknanya dah hampir 2tahun kitorang tak naik Genting..hmmmm lama tu..
 
sampai atas..fuhhhh sejukkk!!!... almaklumlah hujan pulak tu... hmmm..ekcelly xder cerita sangat pun just nak tepek gambo jer lah yer..hehehe

 

 makin meriah kat sini tapi kalau xsilap outdoor theme park tengah renovate ek??? tak sure dah siap ke belum sebab kitorang naik waktu malam...


sian dik nani dah penat satu hari jenjalan & duk lam kereta. Pagi tu pulak kitorang checkout awal..pas breakfast shopping kat Sogo kejap..pastu menyinggah makan kat Sushi King Times Square pulak pastu menyinggah lagi macam2 tempat otw balik tu..tup2 naik pulak Genting phewwww lama betul perjalanan kitorang. hmmmm... agak2 korang pukul berapa kitorang sampai Ganu???? ok...dekat pukul 5 pagi!!!!!! noktah!!! hewhew.. esoknya tak jadi masuk ofis...gile ko tdo sejam pastu nak bangun bersiap gi ofis???? mau jadi zombie nie huhuhuu..terpaksa amik EL ...
 
with FIL & MIL
 

 hamboi..hamboii..diknani hahahah....seronok dia dapat lepas berjalan..kalau tak ..duk lam kereta jer..penat tau
 
nie nak buat peace....tapi xjadi..muahahaha...
 
oklah..nak sambung keje..busy sesangat!! daaaaa
 
 
 
MAMA ILA ^__^

10 comments:

  1. whoa..bestnye dik nani da sampai genting, mama, larat lagi dukung dik nani, dia dah beso panjang dah..tapi maybe dik nani tak brape berat sgt kot naaa...~

    ReplyDelete
  2. wahh.. dik nani tomeyyynyaaa... syoknya dah sampai genting.. lama dah tak ke sana.. :))

    ReplyDelete
  3. yg dengar ni pun dpt rasa penatnya..hihi..suki dekat je tp dah lama tk naik genting

    ReplyDelete
  4. lamanya x naik ke genting.. lebih 5 tahun kot rasanya..

    ReplyDelete
  5. tudia haihh menyingang x hengat..smpai EL ye hahaha
    yelahhh takanlah penat2 nak berkerja kan ish2 serononk lah adik nani tu dpt jln2 w/pun penat

    ReplyDelete
  6. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  7. lamanya tak pi Genting...sonok eh...

    ReplyDelete
  8. dah lama x jejak kaki kat genting tu...makin meriah yer sekarang nie...

    ReplyDelete
  9. SAlam Singgah

    Jika sudi follow blog saya ye..tq

    http://teratakcassia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. genting highlands, satu tempat menarik yang saya belum terasa teringin nak pergi... huhuhu

    ReplyDelete