Followers

Wednesday, 23 April 2014

DIK NANI: BAJU & KASUT BARU BILA NAK G HOLIDAY??

AS SALAM....
 
Hehehe..kecoh je kannn....hmmmm...xsabar nye nak g holiday besok..huhuhu..alaaaa....Cuti2 Malaysia je pun..tapi tetap excited sbb otak penat keje..rasa nak rest n holiday puas2 ngan family.. hehehe...^__^
 
hmmm..persiapan anak nie lah..selalu je cenggitu..asal nak g jalan mana2..mula lah mamanye sibuk nak beli baju baru..iye lahhh.....baju yg beli untuk g jalan yg dulu2..dah wak baju basahan..hehehe...jadinya..nak g jalan..kita beli yg baru..nanti pas jalan..kita wat baju basahan..hahhh giteww...

skang nie ila memang tertarik menarik ngan online shopping..sebab dah jumpa fb yg jual baju budak2 yg chomel2 tp ngan harga yg murah...hehe..kembar ila r nie yg suke shopping online....gi tunjuk kat ila..ape lagi..dah berjangkit sama..huhuhuu..asyik duk usha jer baju2 baru kat fb dia..
 
ok..dah...kita beli dua dulu wat g holiday..ngeh3.... kasut baru je beli semalam....alaaa..bukan apa..sebab kasut dik nani ila tgk dah kecik...kesian dia..biasa..kalau g mana2..just pakai sandal je..jadinya nak g holiday..kenelah berkasut bagai...hehehe..ngade betullah mamanye nie.... soo..bukan membazir yer..sebab kasut yg dulu dah kecik ^__^

hahhhh....yg pic bawah tu yg ila beli online... baju mickey mouse ngan yg polka dot =) kain dia sangat best..xpanas =) harga ila kire..dah ok sangat..murah!! best..nanti nk beli lagi..hehehe
hahhh..yg pic atas nie...hadiah dari parent ila (bunga2 ngan grey) & yg dress merah tu kembar ila kasi untuk dik nani =) yg nie kita wat raya lah ye dik nani....
 
 
maka..secara rasminya..baju raya dik nani...dah ada 9 helai..yeay!! semua hadiah dari family ila...jimat mamanye..just nak cari jeans je ngan blouse untuk dik nani
 
 yg nie..empat2 gaun nie parent ila yg kasi....2 masa besday dik nani..lagi dua tu..masa diaorg gi jalan2...


yg nie pulak..kembar ila kasi masa besday dik nani (biru) & merah polka dot tu kakak ila yg sulong kasi masa besday dik nani =) thanks korang semua...sayang my dad, my mom ngan kakak2 ila sangat!!!!



MAMA ILA

12 comments:

  1. alahai cantik2 belaka baju bby girls..haruslah bj baru konon semangat gitu..

    ReplyDelete
  2. wahhhh chantek2 nyer gaun dia...

    ReplyDelete
  3. cantiknye baju die...sy pon suke bli online...jimat mase n juz tggu je pos laju dtg rmh...hihi

    ReplyDelete
  4. banyak dah baju adikk..
    share la online shop yg best tu
    leh terjah sama...

    ReplyDelete
  5. amboi dek nani.. bj come2.. nak pinjam bole ke?

    ReplyDelete
  6. comel2 semua baju dik nani.untunglah dik nani semua org syg..byk dpt baju dr atuk nenek n mak sedara..dr mama juga.hehe

    ReplyDelete
  7. comel2 semua baju dik nani ye..untungnya dik nani sebab sentiasa murah rezeki..hehe

    ReplyDelete
  8. untung adik nani
    aje nak holiday mummy beli baju baru hahaha untung sgt2 aihhh
    baju raya pun dah ada..untung lagi hahaha
    xsabar nak tgk adik nani melaram sakan kalah mummy dia hehe

    ReplyDelete
  9. comel comel baju gegel..tetiba teringin nak baby gegel..heehe..moga moga ada rezeki utk saya nanti.. :)

    ReplyDelete
  10. aida time ijat baby last year, giat beli baju dia online! skang da tak bleh sebab size, ditakuti x sesuai.
    baju raya ijat pun da beli kat jusco.

    ReplyDelete