Followers

Saturday, 11 April 2015

EHHHH..DAH ADE KAT GANU YER...YEAY!!

AS SALAM...
 
Eh...Eh...Eh... seminggu aku xhapdet.....adoiiiii...busy xhabis2...nie curi2 masa jap update sementara xberapa nak busy lagi nie...
 
Ehhhh.....dah ade kat ganu yer..yeay!!! hehehe ape tu??? Sushi King lahhhh..baru ade kat ganu..kesian kan.....hehehe.. tapi xperlah lambat pun asal ade kann... dah lah nie feveret ila ngan en somi..huhu..kalau sebelum nie turun KL ngan Kuantan lah baru dapat merasa takpun Kota Bharu... skang nie dah ada kat ganu yahooooo...xperlu risau dah kalau2 ngidam ke ape..boleh jer terus g makan...muahaha... ok lah.. Sushi King nie terletak kat Payabunga Square a.k.a PB Square..level bawah skali..senang nak cari...

 hamboiiii...hamboiiii...diknani over sangat tu!!! hewhewhew...


yeay!!! dah lepas dah ngidam nak makan sushi (ngidam perut hokey bukan ngidam sbb pregnant) muahahaha....ok.. dah..tu jer....nak sambung keje... bye..
 
 
 
MAMA ILA ^__^

5 comments:

  1. ida nak makan pun kena trurun kuantan...hhuh

    ReplyDelete
  2. hahahahahh mane tau kot2 btul ade baby ke tuh hehehe...
    have fun makan sushi puas2 k hehe

    ReplyDelete
  3. Assalam ila,
    hamboih dik nani
    makan sampai ke hidung he3 :)
    haah kaaaaaaaann
    asai kata ngidam mesti kena terangkan bukan ngidam sbb peknen :P

    ReplyDelete
  4. Untung la..kita pregnant x boleh mkn shusi ๐Ÿ˜ƒ

    ReplyDelete
  5. best lah dah ad kat Ganu...boleh makan selalu ye Ila & adik...hehe..
    pekabar?? lama tak kemari...:)

    ReplyDelete