Followers

Sunday, 15 November 2015

SERI PACIFIC HOTEL - GROUP'S ANNUAL BUSINESS PLAN & DINNER

AS SALAM...
 
Bulan lepas...company ila ada buat Annual Business Plan 2016 di Seri Pacific Hotel, Kuala Lumpur... bagi company2 swasta memang akan ada majlis yang macam nie tiap2 tahun bagi membentangkan budget tahunan company untuk tahun akan datang..
 
ila and geng naik satu kereta...gerak pun lam kul 10 pagi sebab singgah ofis dulu kejap amik2 barang then terus gerak ke sana...dalam pukul 3.30petang kitorang sampai kat hotel..terussss checkin and rehat sebab malam tu kitorang ada dinner & majlis Appreciation Nite untuk meraikan pekerja yang dipilih sebagai pekerja cemerlang.
 

 
 
sepanjang jalan dan di RnR seronok betul sebab..asyik2 jumpa kereta dan bas dari Terengganu sebab masa tu kebanyakan company, anak syarikat kerajaan dan agensi2 kerajaan terlibat dengan Program PESONA Terengganu di Dataran Merdeka. Company ila pun ade terlibat. Korang pergi tak??? hihihih
 
lepas rehat tdo bagai....bangun tuk solat dan siap2 untuk dinner pulak... ekcelly tak ramai yang terlibat dalam 60 staff je kot...ila dari HQ...
 
 nie di Dewan Bunga Dahlia, Seri Pacific Hotel

 
aisehhh kasi letak gambo tuan tanah skali..kihkihkih..dah lama nie xmasuk blog...kot ada yang x kenal...Ila tudung putih...hihihi
 
ok..dah kenyang semua..balik bilik..rehat n tdo....sebab besoknya nk kena present.... sooo..hari pertama mmg xsempat nak shopping jalan2 bagai..esok pas present kita jalan puas2...
 
nie masa kat dalam dewan untuk pembentangan budget setiap anak syarikat dan group secara keseluruhan....dibuat di Dewan Bunga Kenanga, Seri Pacific Hotel..luas dan selesa..aircond pun xsejuk sangat ..sedang molek orang ganu kata..hihihi..masa nie korang jgn cakap lah..dup dap..dup dap..tunggu turn utk present... padahal turn ila sesi petang hahaha...


tadaaa....kasi letak satu pic..kihkihkih..member tolong snap...ila present ngan boss...ekcelly kitorang gilir2 present pasal project skali...boss ila baca semua part project..masa tu aisehhh bahagian aku pun dia amik..tapi dlm hati lega sikit sebab tak payah present..hahaha..skali part account yang last tu dia pass mic..hahaha..kena jugakkkkk....tapi dalam 3 4 slide jer..kahkahkah...xsampai 5minit kot...oklahhh kannn dari xder terusss... pengalaman...
 
dah abih semua...fuhhhh lega
 
dah habis tu...terus gi jalan2 kat Sunway Mall depan hotel....nasib dah solat jama' terus masa Zohor tu...gigih tau dengan baju kurung...member ofis memang dah pakai seluar ngan kemeja siap2 masa present tu...dah round2 dalam Sunway Mall tu..aisehhh..xjumpa yg best sebab biasalah kannnn semua butik2 kan...terus kitorang decide gi SOGO hahaha naik LRT...hahhhh...terubat rindu...cettttt...hahahah last naik LRT pun masa study dolu2... sampai SOGO..teruss gi cari mainan diknani...harussslah kene upah sebab dia kene tinggal ngan mama kannn...hahaha cari punya cari..jumpa lah yg berkenan.. Set Playdoh yang buat ice cream...
 
diknani memang suka....terusss jer beli...membe2 pun masing2 gi cari barang untuk anak masing2...Nampak..hahaha..mak xbeli apa2 pun xper..janji yang anak punya beli dulu...jiwa mak2 memang cenggini...
 
 
hadiah utk diknani....hehehe..memang puas beli..diknani mmg suka sangat2...balik tu kitorang gi beli lagi dia punya playdoh yg 12 colour...sebab yang lam kotak nie dia kasi 5colour jer...hahaha.. pastu dinner jap kat food court terus balik bilik...besok dah nak balik...
 
weolls bertiga perempuan satu kereta ngan geng kitorang dari anak syarikat..dulu dia kat HQ tapi sekarang bertukar ke anak syarikat...
 
plan asal kengkononnye nk check-out nak singgah kat PESONA nk support member yg jaga booth hihihi..skali nan hadooo.... memasing nak singgah SOGO skali lagik ada lagi nak beli barang utk diri sdiri ngan husband pulak....hahahahah..soo..check-out...bawak kereta ke SOGO... akhirnya dapat jugak beli baju blous 2 helai untuk diri sdiri dan jersi ngan tshirt utk hubby...adil dan saksama hahahah..semua dapat.....
 
dah siap semua..terus gerak balik......hahhhh...jap jer pun 3hari 2malam jer... sampai jer ganu..singgah amik diknani kat rumah MIL...tunjuk kat dia..kemain..xsempat2..dalam kereta terus suruh bukak playdoh dia...hahaha
 
 
 
 
 
 
MAMA ILA ^__^

6 comments:

  1. masa ni ler suki ada di sogo bersama cousin yang datang utk program PESONA tu..tak jumpa ila pun hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisehhh... ye ker..kalau dapat jumpa ngan suki..mesti bestkan..hihii

      Delete
  2. Bestnya kerja smbil jejalan..๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  3. sambil menyelam minum air, yg penting puas hati :)

    ReplyDelete
  4. bestnya kursus jauh2 hehehe.... siap dpt hadiah diknani tuh... suke lah dia...
    upah kene tinggal yek

    ReplyDelete