Followers

Sunday, 20 November 2016

HELLO...

AS SALAM...

Harini tetiba teringat kat blog...bukak2...erkkkk...last update AUGUST!! ayoyo... ape dah jadi mama ila wehhhh... busy sesangat..sampai kan xde mood dah nak berblog...tapi bukan nak berhenti terus berblog..cuma kena tunggu free2 sikit lagi...sayang lagi kat blog nie..banyak kenangan dalam nie..terutamanya masa diknani kecik2....hehehe...diknani pun dah besar sekarang...tapi..belum ada rezeki lagi nak jadi kakak..sob..sob...doa2kan mama ila ekk...

ade lagi ker yg ingat kat mama ila nie???  aisehhhh..kasi tepek gambar diknani..nanti ada masa free baru boleh update panjang2... ^___^  daaaaa...





MAMA ILA ^__^

10 comments:

  1. Rinduuuu adek nani...besar dah dia ye ILa... makin bijak ek...lama gak ila menghilang... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..dah besarkannnn diknani...huwaaaa...kejap je masa berlalu...xsedar pun tgk2 dah 3bulan tak update blog..hewhew

      Delete
  2. Replies
    1. hye awakkk...rindu jugeeeee... harap2 pasni selalu update lah blog hahaha

      Delete
  3. Hehehe same la kite ni pon. Nov baru start tulis balik. M banyak

    ReplyDelete
  4. jgn lama2.. rindu ngn tuan blog ngn dik nanie jgk

    ReplyDelete
  5. cute princess
    btw, jemput singgah tempat saya ye.. =)

    ReplyDelete
  6. akak pun blog ke laut jugak.. bzzzz...
    rindu dik nani dan ila jugak..hehe

    ReplyDelete
  7. hi sis, saya datang follow sini :)

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete