Followers

Monday, 6 May 2013

AWWWW...I LIKE TOMATO !!

AS SALAM..
 
Nie gambar aku snap masa kitorang breakfast kat luar sehari sebelum PRU 13..sajer jer..nak round2 tengok perang bendera...hahahaha... kat terengganu nie mmg dasyat tau perang bendera..seronok pun ada... asalnya nak makan roti canai..tapi bila dah duduk baru tahu dah habisss..xkan nak bangun balik pulakkan... soo..order lah makanan lain..en somi order nasi lemak...aku order nasi ayam...hahaha...pagi2 dah pekena nasi ayam... adikk kan allergic ayam...sooo..dah xder apa nak kasi..bubur aku xbawak sbb dah mkn kat rumah...bajet2 nak suap roti canai..tapii dah xde kannn...last2 aku kasi tomato..hahaha..baru diam..kalau x..asyik nak turun dari kerusi..nk jalan... aku suap jugak sket2 nasi..sib baik xnaik merah2... pastu kannn..terjumpa pulak kawan ayah aku breakfast kat situ jugakk.. last2 masa nak bayar..tauke kedai tu ckp dah ada orang bayarkan..hahahaha..thanks yer pakcik ^__^ makan free i anak beranak..

i like tomato..awwwww...

MAMA ILA

10 comments:

  1. gumbira nyer muka dpt mkn tomato he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tu lah..suke bebenor..

      Delete
  2. amboi adik..suka tomato ker?..hehe..
    makan banyak2 tomato nti boleh cantik kan kulit...:)

    ReplyDelete
  3. bestnyer dier suke tomato..mmm..aunty soya jugak yg tak suke

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..aunty xsuka tomato ker??

      Delete
  4. nampak hepi tul dia makan tomato tu sis...

    ReplyDelete
  5. pandai dia mkn tamato...
    anak2 el sayur..tolak tepi haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ye ker...sayur lain ila lum try..kalau ada pun yang masak skali lam bubur.. kalau sayur sahaja lum try..tomato nie yg first..hehe

      Delete
  6. bagusnye la...bleh makan tomato mcm ni.
    salam perkenalan.
    masih bf ke? kalau mencari supplemen utk tambah banyakkan stok susu sblm bulan ramadhan ni, boleh jengah blog saya ya. ;-) thanks.

    ReplyDelete