Followers

Monday, 23 December 2013

"HANTU" SUSHI =)

AS SALAM..
 
Hehehe..kemain tajuk berhantu2 bagai....ngeh3... ekcelly ritu...kitorang bertiga ke Sushi King di Alamanda... almaklumlah...kitorang bertiga memang hantu sushi..termasuklah adikk nani... kalau gi jenjalan mana2...n dia xnak mkn nasi... mesti pastu kitorang gi cari sushi...adikk nani akan makan dengan bersungguh2nye....hahahahah..lapar kennn...maybe sebab masa pregnant dolu2..ila suka mkn sushi..terusss berjangkit ngan adikk nani..haha
 
tapi sedihnye...masa kitorang gi ritu...belah dalam penuh ok..yo lerr...sampai sana tengah lunch hour..harussslah ramai...last2 xpe lah dik..kite duk kat luar lah yer..asalkan dapat mkn sudahhh....


yeay!!! mama dan adikk..kemain senyum malu2 gitu adikk nani..hehehe...kitorang amik bento set..lapar ko..senang..banyak sikit =) pastu baru tambah order yg kecik2 tu..hehe
 
budak 'hantu' sushi..hehehehe...orang pakai chop stick..dia pun nak pakai chop stick jugak..huhu..
 
nie pulak bapak sushi..hehehe...
 
sib baik ada meja kosong walaupun duk kat luar..kalau tak..hampa..kecewa... makan kat tempat lain..huhuhu..
 
daaaaaa
 
 
 
 
MAMA ILA


17 comments:

  1. amboii adik suka makan sushi kan..nak belajar kat Jepun nti kot..hehe...
    abg Pa'e tu blm pernah lagi bagi sushi...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..cer try ajak Pa'e gi sana..mana tahu kot2 abg Pa'e suka...boleh geng ngan adikk nani..hehe

      Delete
  2. NINA dah lama teringin nak masuk sushi kingg. lama giler. tp sampai laa ni xdpt2 masuk g makan situ. haish!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?? hihi..kena try nie..best2..haha

      Delete
  3. ala lamenye tak makan sushiiiii!!!!

    ReplyDelete
  4. sy br belajar mkn...sdp jugak..dulu tak teringin ponnnn

    ReplyDelete
  5. Kecik2 dah pandai makan sushi yer. Saya tak boleh nak telan sushi ni. Tekak kampung ☺☺

    ReplyDelete
  6. sedap tak rasa sushi king ni? huhu..nak try tp takut tak boleh masuk.. so far mkn sushi Jusco je..huhuhuhuhu! sedih kan..hehehe :P

    ReplyDelete
  7. bgsnyer kecik2 dh suke mkn sushi....

    ReplyDelete
  8. jujurnya tak pernah makan kat sushi king tp penah la makan sushi.. sian kan? hehehe

    ReplyDelete
  9. dapnyeee sushii..dah lama saya x makan..last makan masa diploma dulu..zaman 2005..hehe

    ReplyDelete
  10. sedapppp.. lma xpegi sushi king.. :)

    ReplyDelete
  11. sedapnye sushi
    lama x mkn sushi
    ni wiken nak bedal sushi
    mn tau bb lam perut ikut pagai adik nani gak haha

    ReplyDelete
  12. suka sushi jugak.. tp hus and anak tak berapa sangat.. family mak ayah pun tak berapa jugak.. mkn sendiri la nampaknye.. huuu.. first time singgah sini, salam kenal..

    ReplyDelete
  13. takoyaki Fiza paling suke.. kalau order 10 ketul tuk Fiza sorg...

    ReplyDelete
  14. wahh..
    adik nani suka sushi ye
    haihh..boleh lawan auntie ni..
    sbb auntie tk suka mkn sushi..hehe

    ReplyDelete
  15. serius muka seiras mak dier heheheehehee, sushi jenis apa ila? memang best makan sushi.

    ReplyDelete