Followers

Sunday, 3 August 2014

DEKO RAYA KE??

AS SALAM..
 
Salam Syawal ^__^ ...wahhh...semua dah up n3 raya yer...ila jer yg belum lagi..hmmm..lum sempat nak karang..almaklumlah baru2 masuk keje nie..keje tgh banyak sebab dah lama tinggalkan...
 
ohh ya..ade jugak kengkawan yg up entry deko rumah..amboiii..cantik2 semuanya...seronok tengok =) ila pulak..hmmm..kire ala kadar aje lahhh...tapi yg bestnye..tahun nie memang meriah raya ila tau...kalau tahun2 sebelum ni xde pulak buat ala2 open house untuk family..just open house yg parent ila buat jer lahh..xdenye nak buat open house kat rumah sendiri....muahaha....tapi kann...tahun nie...3 kali ila buat BBQ a.k.a open house untuk family ila ngan inlaws..hahaha..satu kali lagi tu untuk kawan en somi..fuhhh,...3hari berturut2 hokey...Berjaya jugak buat tahun nie...sentiasa meriah dan riuh rumah..hehehe..im happy!!! yehaaa... ok2...over pulak kan...hehehe..

so..entry kali nie ila up dulu pasal deko2..ehhh..deko ker??? xder lah..lebih kepada persiapan raya kekdahnye...hehe...

ruang tamu nie pun..xsempat nak deko2 sangat pun...ingatkan nak jugak tambah sofa yg 2 seater..tapi xterbeli..huhuhu...bunga pun yg tu jer....nanti2lah yer..kita tunggu raya haji lah pulak...kot2 ade yg bertambah nanti..ngeeee..lagi satu nie snap waktu malam..tu Nampak tertutup semua tingkap tu..hehehe
 
khemah & ade certain mainan..mmg ila biarkan aje kat luar...senang nanti mak ayah nak makan..sbb anak boleh main...tapi xder lah yg menan kecik2 tu....hehehe...kannn..tuan rumah pulak yg nangis nak ngemas pastu..hahaha..makanan atas meja tu sebenarnya..ade buat BBQ..sementara tunggu family datang..snap2 ler dulu..kuih raya pun..4 jenis jer ..hehehe..tu pun ade lagi tu..xhabis...
 
 
oklah...tu jer...last skali...ehemmmm..semestinya lah gambar raya tuan tanah...hehehe
 
 
 
....SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARI KAMI...
 
MAAF ZAHIR & BATIN
 
 
 
MAMA ILA

8 comments:

  1. sweet..karpet hitam ngn koko tu cepat berhabuk tak? ida cari karpet..tp susah la sbb kebanyakkn senang brhabuk bwh die..penat nak vacum.beli ktner ye yg murah

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya buat mama ila sekeluarga..
    Seronok dapat menjamu kaum keluarga kan..

    ReplyDelete
  3. meriah jugak yer.. pandai u letak menan2 kemah tu mmg senang mak pak nak makan beraya hehehe. selamat hari raya yer.

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum Ila, errmm tahun nie is raya sekejap je ahak petang dah buka balik meniaga maybe boring kowt, apehal pun semangat raya tetap ada, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin.

    ReplyDelete