Followers

Saturday, 2 August 2014

IFTAR FAMILY -MATAHARI RESTAURANT ORIENTAL CUISINE

AS SALAM...SALAM 7 SYAWAL..
 
~~THROWBACK~~
 
Cerita Ramadhan yang lepas...huhu..time bulan puasa ritu..kemain busy...rasa2nya dah seminggu lebih xupdate blog..kekeke... skang nie barulah nak update crite puasa..alaaaa..xde lah banyakpun..satu dua n3 ajer yang ketinggalan ritu...aci lah yerr.... ^__^
 
Dua hari before raya...parent ila ade buat majlis buka puasa untuk family...kire kuarga terdekat jer lahh...anak2 cucu2...adik beradik...besan2 & anak2 sedare je lah yg join.. memang tiap2 tahun parent ila akan buat majlis Iftar nie... kalau tahun lepas... kitorang buat di Taman Tamadun Islam..IFTAR TAMAN TAMADUN... tahun nie pulak parent ila buat di Matahari Restaurant Oriental Cuisine.. ok lahh..lauk dia ala2 Thai..best...cuma sebab dah akhir Ramadhan...ramailah yg berbuka kat situ masa tu...ala2 sesak sikit lahh...ayah ila book 4 meja.

sib baik lah makan hidang cenggini...senang sikit..kalau x..haru jugak sebab memang meja full...

 papa, dik nani & mama ^__^

baju biru berambut putih nie lah ayah ila =)

 baju biru nie my twin ngan keluarga inlaws dia...tudung pink kanan nie my mom =)

 
k..tu jer lahh..xde idea pulak nak karang panjang2...almaklumlah baru masuk keje..kihkihkih...daaaa
 
 
MAMA ILA

2 comments:

  1. meriah .. kami iftar xde kat hotel kalau ada budak 3 org tu mmg haru kekeke

    ReplyDelete