Followers

Saturday, 6 September 2014

AKTIVITI HARI MINGGU - PANTAI TIME!!!!

AS SALAM .....
 
Apa cer hari minggu kengkawan?? hehe....weekend kitorang haritu...bawak diknani ke Pantai Batu Buruk...yeay!!!! diknani happy sangat!!! kat sini kalau petang2..memang happening....ade kereta kuda...main layang-layang... playground yg banyak....aiskrem....main buih sabun...main air pantai....hehehe..macam2 ada.....
 
Mula2 sampai..macam biasa...kasi diknani main buaian dulu 3 4 round..ekekeke...sedang molek..ada buai kosong masa sampai tu..terusssss suh diknani main buai dulu...

 amboiiii...xyah nak ber"wooo...woooo" sangatlah diknani...hehehe..kemain..seronok sangat letewww...
 
yeay..buai laju...laju.....
 
pas main buai...jom main buih sabun pulok!!! ekcelly kitorang dah bawak sabun yg kitorang beli masa kat Indon tu...siap ngan buluh bulat tu..hehehe..ehhhh..sampai sana..Nampak pulak orang duk jual pistol sabun tu...nahhhhh..shopping jap.....hehehe..dah ade dua kat rumah..tapi dua2 pun dah rosak..xperlah...kita beli baru yer... kemain diknani duk pilih menan lain..mama duk sibuk bayar..dia duk sibuk pilih yg lain...
 
 kengkonon nak main buih tu kat pantai..skali tengah seronok dik nani main..skali org kuda tu bagitahu...jangan main buih kat sini sebab kuda takut...hehhhh...menyampah tau..sian dik nani...ntah ye ke x kuda tu takut..huhuhuhu... xper..xper... kita main mende lain... papa ajak beli layang2 pulak...amboiii diknani...macam2 awak dapat yer arini...hehehehe..pistol sabun tu kita main kat playground nanti..kat situ mmg ramai budak2 main buih nie..
 
 
yeay!! mama main layang2...hehehe..nie anak ke mak yg main nie.. ekcelly kene pegang sama2 sebab angin kuat giler...kalau kasi dik nani pegang sensorang confirm layang2 tu terbang nun diatas sane...hehe..papa pun..beli yg besar..yg kecik sket ade...kalu besar..sah2..makpak yg main..hewhew
 
 pastu suh papa belikan air...terusss comot momot dik nani ^__^ xper..kasi dia explore..mainlah....arini mama kasi kamu main puas2...
 
hello....ok...ok...nak kena balik dah... ^__^
 
ehhhh....before balik..main gelongsor dulu..4 5 round..hehhhhh... puas hati diknani dapat main macam2.... sebelum sampai rumah..papa belanja Lamb Chop pulak..yeay!!! dap..dap... ok..lah...tu jer criter weekend kami....daaaaaa
 
 
 
MAMA ILA

6 comments:

  1. cik nor pon g pantai gak semalam..:)

    ReplyDelete
  2. Ya Allah comelnya anugerah ni.dik nani yg sgt2 cute.geram acik tengok

    ReplyDelete
  3. Kude takut buih er.. saya pun br tau.enjoy tgk diknani pegi pantai.ank2 saya selsema...kena hold dl plan nk ke pantai

    ReplyDelete
  4. rindunya pantai batu buruk..tempat bermain kecik2 dulu

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak berkelah tepi pantai...

    ReplyDelete