Followers

Thursday, 12 March 2015

PICNIC..JOMMM!! - PENGKALAN GAWI

AS SALAM...
 
 
Weehooooo..esok cuti...hehehe.....mood weekend sudah datanggggg....hahaha..ok..nie criter weekend lepas....bawak diknani picnic sesambil tengok pemandangan tasik yg cantik dan tenang.... kat mana tu?? hehehe kitorang singgah kat Pengkalan Gawi... Pengkalan Gawi nie merupakan pintu masuk bagi mereka yg nak ke Tasik Kenyir... dari sini kita dah dapat lihat keindahan Tasik Kenyir... ekcelly ila dah pernah bermalam di dalam boat house di tasik kenyir....satu pengalaman yg sangat best!! hehehe...air tasik yg sangat cantik..ila dah lupa ila pernah share ke tidak dekat blog..nanti2 kalau ada masa ila buat satu entry...


cantik kan =) time nie pagi lagi sooo..xramai lagi pengunjung yg datang...
 
malam sebelum tu kitorang beli satay lebih sikit mmg hajat utk bawak picnic besok pagi...heheh..kemain ko..pepagi dah breakfast satay ngan nasi himpit muahahaha...
 
 
 
hahaha..Nampak tuuu..makan sambil tengok keindahan tasik...
 
dik nani pulak org duk sibuk makan dia sibuk main gelongsor...
 
 
hehehe main lah dik sementara tak ramai lagi yg datang..hehehe..seronok lah diknani main takde orang ganggu ^__^
 
 
 
MAMA ILA

7 comments:

  1. Subhanallah...memang cantik...
    best nya tempat tu... tenang...
    1st time dengar nama Pengkalan Gawi ni..
    Thanx for info.

    ReplyDelete
  2. Cantik.pmndangan

    Air tenang je

    ReplyDelete
  3. Assalam ila,
    sakan dik nani slide yer
    he3

    ReplyDelete
  4. bestnye piknik..lama iiols x piknik2 ni

    ReplyDelete