Followers

Tuesday, 19 April 2016

BERMALAM DI PREMIERA HOTEL BY IMPIANA, KL & MELAWAT ADIK WARDED DENGGI

AS SALAM...

THROWBACK cerita bulan lepas...bilamana adik bongsu ila yg tengah study di MMU, Cyberjaya warded sebab denggi... almaklumlah..dia sensorang kat KL xder sedare mara...makanya ila,en somi,diknani,mak & ayah, berlima ke Kuala Lumpur...tu pun sib baik lah ada kengkawan yang tolong hantarkan dia ke Prince Court..soo..besoknya ila amik EL terus ke sana... Kitorang bermalam di PREMIERA HOTEL By Impiana...memang selalu stay sini kalau ke KL..sebab dekat ngan SOGO erkkk...hahaha..alang2 datangkan...boleh lah jenjalan skali..ngeh3..



amboiiii cik ani kita..duk usha apetu?? hihihi...nie tengah tunggu ayah ila checkin...hotel,makan,minyak semua sponsored by ayah ila..muahahah...cayangg bak...

family ila memang suka stay kat hotel nie..best..hotel pun baru 3tahun ++ dibuka...cantik..selesa dan paling penting dekat ngan SOGO (jalan kaki ajer..)..tempat makan..dan bangunan dia diatas kompleks MARA dan bersebelahan ngan Maju Junction Mall...menarik kan... dan dia punya Lobby adalah di Level 25...hahhh..jangan xjumpa pulak ek..hihi

ok..jom masuk bilik n rest...petang nanti kitorang akan ke Prince Court melawat adik..

 seronok diknani dapat tido hotel...budak2 kann..memang suka...ehhhh..mamanya pun sukaaaa...muahaha..

diknani macam biasa...memang dia orang first yg akan rasmi...ekcelly dulu pun ila dah pernah share dah pasal hotel nie..dah kata mmg hotel feveret kann..ahahha..soo..xder beriya sangatlah nk snap pic.. kitorang amik bilik Superior Twin with Breakfast kalau xsilap..harga RM250++ kot...

from AGODA  ni gambar full bilik yg kitorang stay..agak luas

dah baring2..mandi....petang tu kitorang bersiap utk ke PCMC.. ya ampunn...jemm wooo time orang balik kerje kann..mendapatlahhh...padahal dekat jer kot dari Hotel ke PCMC tu...

Nampak...kemain banyak barang2 yg mak n ayah bawak utk anak bongsu dia nie...hahaha..Ganu mariii...diknani mcm biasa lahhh..duk layan ipad..kalau xkemain bising..tu elokkk jer... soo..kitorang pun borak2 lah ngan adik...Tanya itu ini...Tanya nurse yg datang kat bilik..katanya platlet dah naik dari mula2 masuk tu..tapi still rendah lagi... hahhh..lupa lagi satu kitorang ada bawakkan jus guava pink..sebab ramai yg suggest minum jus tu...dan Alhamdulillah..malam tu adik ila minum jus tu..sambil2 minum air masak banyak2... besoknya tu platlet dia dan naik dengan jayanya...dan Alhamdulillah jugak petang tu adik ila call bagitahu dia dah boleh discharged..soo..mudahlah kerja kitorang..dapatlah hantar adik terus ker rumah sewa dia di CYBERJAYA..xderlah kami risau lagikan..

ok sambung semula..hihii...tgh2 borak..masing2 dah lapar..muahaha..ye lahh lum dinner lagikan...soo..turun makan jap kat Coffee Bean kat Lobby PCMC.. sebab dah lewat masa tu...food court pun dah tutup yang buka cuma Coffee Bean jer...pulak tu yg ada pun sandwich jer... nak tak nak makan jugaklah kan... tapi..tapi..ya ampunnnn..sedap bebenor haih Salmon Sandwich dia...xpuas makan..macam nak lagi..kihkih..

 hmmm..dap...dap...teringat2.. dah ler Ganu xder Coffee Bean...sob..sob..kesian kann


soo...pas mkn..jumpa adik jap..then terus balik hotel..besok plan ambil adik sbb dah boleh discharged dan bawak dia ke rumah sewa terus...

pagitu kitorang breakfast kat hotel..sebab dah skali ngan harga bilik..

 menu sangat banyak..dan best2 semuanya...

 spotted...hihihi..ayah ila duk pilih makanan...


dalam kul 10 mcm tu..kitorang jenjalan n shopping kat SOGO kejap..sebab petang nanti nak amik adik n hantar dia ke Cyberjaya...pastu besoknya dah nak balik..


ok...ni jer dulu..next kita sambung lagi ehh...part2..makan2 pulok..nak siapkan kerje jap..daaaa...



MAMA ILA







6 comments:

  1. amboi dik nani dok hotel lagi yer..:)

    ReplyDelete
  2. Semoga adik akak cepat sihat yer. Musim denggi kan sekarang.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Ooohh ye ker hihi next week nak datang sana lagi ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

      Delete
  4. cantik lah dia pakai skirt tutu tu

    ReplyDelete
  5. Ilaaaa.. rindu nya kat Ila & adik.. lama tak kesini..harap Ila sihat ye..
    best nya lah jenjalan tu.. ehhe

    ReplyDelete