Followers

Monday, 25 July 2016

CERITA RAYA KEDUA .. TEMA WARNA APE PULAK YER???

SALAM...

haihhhh.....memalam nie semangat pulak nak karang entry..sakit hati punya pasal....baik aku karang entry baru...kasi lupa n hilangkan rasa sakit hati ni... huhhh.... ingatan untuk aku....kalau nakkan sesuatu..usaha sendiri...jgn memandai nak harapkan orang lain..usaha...usaha...

ok..sambung balik entry raya... untuk raya kedua ...warna hitam jadi pilihan kami tiga beranak..xder plan ape2 pun...kan dah cakap..match jer mana2 baju yg ada... husband ada beli kemeja hitam..tu pun last minute...3 hari sebelum raya baru beli...berkenan warna hitam...ingat2 semula.....ila ada jugak warna hitam....ok..boleh beli... hahhh cenggitu ceritanya... xyah pening2 plan raya pertama warna apa..raya kedua warna apa...last minute pun boleh ape.. ^__^

diknani kita kasi kontra sikit warna..hahahha..tetiba... raya kedua diknani warna pink..ala2 princess giteww..baju dari brand Barbie..omey angatt..

sebabkan first raya banyak beraya ngan family belah mertua..soo raya kedua..kita kasi stay lama skit kat rumah parent ila...pagi2 lagi dah berdesupppp ke rumah parent..bukan ape...lapo punya pasal..muahaha...mmg plan nak breakfast sana pun...

ehh..ehh...sementara tetamu belum datang beraya..kita amik gambo lah dulu...masa raya first xsempat sangat nak bergambo tiga beranak...



cik ani skang nie susah benor nak amik gambo elok2...xleh duk diam sangat...gaye bukan main..ikut suka dia jer..10 kali snap belum tentu ada satu yg elok..bahaha



peace yoo ;P

 hidung ke hidung...ehhhh..sama2 xmancung..bahaha..nasib lerrr..


hahh..cepat salam..cium tangan mama..muahahah...nampak sangat berlakon kan...hahahah..sempat ajer tgk kamera diknani nie..

 mak dan ayah tercinta... sayang sangat2...sampai skang..mak n ayah jadi idola.. sangat baik...sangat sayang anak2..kitorang xpernah kena pukul..selalu belikan hadiah walaupun memasing dah kawen n ada anak...selalu belanja gi jenjalan oversea...selalu protect anak2 walaupun memasing dah tua..muahahah..n macam2 lagilah.. LOVE BOTH OF YOU..Sayang sangatttt...



gegirl in the house...tetiba..bahaha..sorang xcukup..akak sulong...kami 6 beradik..2 lelaki 4 perempuan... kami perempuan di tengah2...di apit oleh dua lelaki..yang sulong dan yg bongsu... 


ni twin ila...dia kakak..n ila adik... dah anak dua.. dua2 boy..huwaaaaa..bila nak kejar nie..hukhukhuk.. 

nie akak ila yg no 2...yang baru balik dari German..

nie abang sulong... diknani memang rapat ngan abang ila yg ni..

ok..tu jer..untuk cerita raya kedua....raya kedua mmg ila stay kat rumah parent sampai petang...tolong layan tetamu ... pastu kitorang adik beradik ada jugak kluar beraya rumah saudara yg dekat2...




dahhh...habis sudahhh utk kenang kenangan raya kedua untuk tahun 2016..nanti ada masa up entry utk raya ketiga pulak...daaaaa




MAMA ILA

6 comments:

  1. sangat meriah dpt beraya dgn family... dik nani comel jer pki gaun dgn tiara kt kepala... hehee

    ReplyDelete
  2. cun2... tp dik nanie paling menonjol sbb warna dia tu pink...
    tp crown tu apasal awal2 je ada lps tu ilang heheheh...

    ReplyDelete
  3. kiter tema carca merba..kekekeke..

    ReplyDelete
  4. wah citer raya ila belum habis ye :)

    ReplyDelete
  5. ini baru betul beraya.. huhuhu

    ReplyDelete