Followers

Saturday, 18 February 2017

AFTER 3MONTHS......QUICK UPDATE!

SALAM....

HI kengkawan sekalian..huhuhuu...after 3months....akhirnya baru dapat update T__T ... Ya Allah..busy teramat sampaikan naik stresss wehhhh.. nanti dah reda2 sikit boleh ler aktif semula berblog...

Hmmm...cerita terbaru apa yer...hmm... jangan tanya pasal baby!!!..huhuh....masih lagi diknani sorang my intan payung ..peneman n penyeri hidup mama n papa...xper...insyaallah..sabar...nanti mesti ada rezeki diknani untuk dapat geng...


Hahhhh..... Mama n papa baru balik dari KOREA okay....hahahaha ya ampunnnn best sangat2..nak2 kena time winter..sejukkkkk..tapi best!! sampai sekarang pun belum dapat MOVE ON...hahahaah insyaallah dah plan ngan suami...nanti ada rezeki lebih nak datang korea lagi skali nak bawak diknani sama2... opssss..hahaha yg ni bagi mama n papa chance honeymoon dulu lahhh.. sian diknani..tiap2 malam buat video call cari mama n papa..hahaha.. hmmm yg ni kena kumpul masa dulu nak buat entry...nanti free ila update pasal KOREA WINTER TRIP ni..

Kasi gambar intro sikit hewhew..

NAMI ISLAND, SOUTH KOREA

NAMI ISLAND, SOUTH KOREA

BANDAR SEOUL <3 <3 <3 I'M IN LOVEEEE

LAGI satuuu...diknani dah masuk school tau..hahahaha...Tadika 5 tahun...phewww..lega mama sebab diknani happy n suka sangat2 pergi school kat sini... tak macam sebelum nie..nangis2 xnak pergi.. Alhamdulillah..nani belajar elok2 okay....belajar rajin2...n kumpul ilmu banyak2 tau sebelum awak masuk darjah 1 nanti ...



OK... Itu saja dulu untuk quick update ni..nanti free ila story2 kat sini lagi... ada satu lagi our BIGGGGG PLANNING untuk 2017... yg ni kedian2 bila tiba masa ila akan update..yeahhhh.. come on..bring it on!!!! huhuu...
SEMOGA TAHUN 2017 NI MEMBERIKAN SERIBU KEBAIKAN, KEJAYAAN DAN KEBAHAGIAN BUAT KAMI SEKELUARGA..AMINN



LOVE <3 <3 <3

MAMA ILA

2 comments: