Followers

Sunday, 28 April 2013

MAKAN2 DI RASAMAS

AS SALAM..
 
weekend baru2 nie..aku, en somi dan adikk ke Giant untuk shopping barang rumah..pagi tu..kitorang breakfast merangkap lunch (sebab dah nak masuk tghari baru nk sarapan pagi..ngeh3) di Rasamas.. sajer ubah selera... sebelum nie kitorang pernah mkn kat sini..tapi mkn nasi or ayam... tapi aritu ada menu baru..spageti.. ada 2 jenis..satu yg tomato tu...n satu carbonara..sebab nak try dua2..so..aku order yg carbonara..en somi order yg lagi satu....hahahaha.. dua2 sedappp okey..aku suka!!!

seee....adikk pun tak nyempat2 okey..hahaha..sebelah pegang sudu..sebelah lagi amik potato.. aku suapkan spageti yg carbonara tu..banyak jugak dia makan..hahaha...tapi amik spageti ajer lah n potato..sbb sos carbonara tu pedas sket..hehe.. harga kalau xsilap..satu set (skali ngan ice lemon tea) RM17.00++
 
kalau mkn yg set tadi..boleh amik side dishes dengan harga RM1.. sooo..aku pilih cam lam gambar nie..namanya aku lupa..tapi itu adalah ubi kayu goreng yg dihidangkan ngan ais krim..hehe.. en somi amik ais krim oreo...
 
ok..keseluruhannya..aku suka..spageti tu dua2 jenis sos pun sedapp =)
 
 
 
MAMA ILA

6 comments:

  1. nmpk menarik.. amboi adik.. x nyempat2 yer. lapar ye yang... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..sedapp... adikk mmg cenggitu..skang nie pantang nampak makanan..semua dia nk...hehe

      Delete
  2. amboi banyaknya adik makan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. badan kecik..selera besor..hahaha

      Delete
  3. ubi kayu goreng dgn aiskrim? what a combo?? must try nih! =)

    ReplyDelete
  4. alahaiiii.. sedapnye tgk 2 2 menu tuh~
    meleleh air liur.. ahaks~

    ReplyDelete