Followers

Monday, 15 April 2013

TIAP2 HARI BIHUN TOMYAM..NGIDAM KE APE NIE???

AS SALAM...

Ayyyokkk...canner nie..tiap2 hari mesti nak makan bihun tomyam...sehingga hari nie..dah 5 hari straight aku 'ngidam' nak makan bihun tomyam..ngeh3...apakah?????  huhu..ntahlah..aku pun x pasti....kita tgk besok canner..bihun tomyam lagi ke idok?? kot2 tetiba muak pulok 

pastu...lagi satu kannnn..tetiba rasa nak makan asam jawa yg lam botol tu..made in siam ek?? hahaha..ekcelly..kembar aku tgh pregnant..soo..adalah dia beli asam jawa yg lam botol tu...tapi xsempat nk try..ptg semalam pas keje..singgah umah my mom..tgk2 dah habis..tinggal seketul ajer..aku pun cepat2 amik makan..kihkih..rasa cam teringat2 pulak... sooo..pagi tadi..mintak tolong office boy tolong belikan kat Pasar Payang..sebab dia mmg nak gi beli buah untuk meeting..soo..mmg rezekilah yer....dapat jugak aku merasa..sooo..skang asam jawa tu ada atas meja aku kat office..hehehehe..besok sambung mkn


nie dia bihun tomyam feveret aku yg dibeli di restoran Fendy Tomyam kat area rumah aku..hehehehe..beli ajer.. keje kann..sampai umah dah nak maghrib..pastu layan anak..xsempat nk masak..ngeh3...adikk kann xleh nak berenggan ngan aku..lari sket dah huwwaaaaaa..canner tu [seyes x tipu..sila percaya =p]

MAMA ILA




11 comments:

  1. Macam ada mengharap berita gembira je.. Semoga betul ramalan ni ye... Best tu

    ReplyDelete
  2. Bihn tomyam sedap, tapi kalau hari2 mungkin la muak, kalau tak muak tu, maybe u seuntung kembar u ;);)
    Haahaha adik seharian tak jumpa mama, of course la takmo berenggang, ker dia warning takmo mama "mengidam".

    ReplyDelete
  3. kite pon suka makan bihun tomyam gak... :)

    ReplyDelete
  4. alamak sue yang tgk pon terliur gak ni..guano

    ReplyDelete
  5. sedapnyer bihun tomyam..lame x mkn..hope ade gud news ye

    ReplyDelete
  6. sedapnya bihum tomyam...kita pun suka jugak...

    ReplyDelete
  7. hahaha...Mengidam kot Ila...kot2 adik nak dapat adik..hehe..
    sedap je tgk Bihun Tomyam tu...terliur! huhu:)

    ReplyDelete
  8. wah.. mengidam kot tu.. hari2 leh layan bihun tomyam.. tp mmg best bihun tomyam ni kan.. :)

    ReplyDelete