Followers

Monday, 29 April 2013

TQ NUFFNANG =)

AS SALAM...
 
arini duk tengok ramai yg dapat CPUV..terusss cepat2 bukak akak nuffnang.... ehhhh..ada jugaklah... kesian kannn..aku pun baru first time dapat CPUV nie..setelah 9bulan berblogging..hahaha.. tapi i malu nak letak gambo sbb sket je amount nye..hehe... apa2 pun thanks yer mr/mrs NUFFNANG . kalau sudi....kasi lah lagi yer.. =)
 
 
MAMA ILA

14 comments:

  1. hihi comelnya mama ila..apapun tahniah! sy pun sikiiitt je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kan..kan..kan..sikit jer..malu nak tepek gambo kat sini..haha

      Delete
  2. bestnya...saya x pernah dapat pun..haha

    ReplyDelete
  3. sonok yer dpt CPUV...cayalah :)

    ReplyDelete
  4. bila dah banyak terkumpul boleh ler blanja kita..

    ReplyDelete
  5. Tahniah :)saya blm pernah dpt pun hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa..ila pun baru jer first time dapat..hahahaha...

      Delete
  6. tmbah brsemangat nk brblog......tahniah!!!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. ehehe...malu lah..ila pun baru first time dapat..cikit jer pun..hahaha

      Delete
  8. same lah ieyda pun sikit secoet je..tp alhamdulillah rezeki masing2kan..hihihihi

    ReplyDelete