Followers

Sunday, 22 September 2013

BUDAK XMO TIDO *__*

AS SALAM...
 
hehehe..kejadian malam semalam...budak kecik nie xmo tido tau...biasa kul 8.30 aku dah ajak dia masuk bilik..tidokan dia..skali semalam....dia xmo tdo maaaaaaa.... pukul 9.30..dia ajak aku kuar dari bilik..nak main lagi katanya..hehehehe.. pastu nk pakai sepit rambut... adikk skang nie suka bebenor pakai sepit rambut..sat gi bila kita pakaikan sepit rambut tu..dia mintaklah dukung..nk tengok cermin..pastu cakap..omey..omey...hehehe..amboiii..dah pandai nk melawa anak mama nie...
 
hehehe..dia nangis pasal apa ntah..nak kasi dia senyap..aku amik gambo...terussss senyap..hehehe
 
 
LOVE U ADIKK!!
 
 
 
MAMA ILA

17 comments:

  1. Da jadi anak dara... Harus la suka melawaaaa... X gitu... ;p

    ReplyDelete
  2. alahai ciannya adik...meh cini nak pujuk..

    ReplyDelete
  3. alala..cian dia nangis..skali skala tak nak tido awal..nak main lagi tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. bertakung air mata..sian dia..heheheh

    ReplyDelete
  5. haaaa muka sapa tu haaa? heheheheeh chaaakkk

    save22 + hishop

    ReplyDelete
  6. comelnya dia walaupun tengah menangis..

    ReplyDelete
  7. dia naka jaga mama dia tidur kot

    isi tabung hishop



    http://www.noormalashahar.com.my

    ReplyDelete
  8. amboi..rambut halus nk pakai sepit..hihi. tp comel.. kalau ima dh biasa dh. anak ima paling awal tido pn jam 10..susahnye nk tdokan lah..

    ReplyDelete
  9. ragam budak2 yg comel =) sntiasa bt kita tersenyum

    ReplyDelete
  10. alolo tak padan dengan rambut nipis tu nak pakai sepit..dpt bygkan kecomelan dia tgokcermin n sebut comey..girl haruslah suka melawa..:)

    ReplyDelete
  11. msti dia dh terlebih tido time siang kot tuh yg takmo tido mlm tuh... geram je nengok sepit rambut adik tuh... dia tak tarik lak buang

    ReplyDelete
  12. hahahaha awal betul adik tido
    xngantuk lagi kut hehehe
    seconit je sepit rambut tu geram tgk
    nak2 pas amek gambar terus syp eeeeeeeeeee pandai betul

    ReplyDelete
  13. hehe.. gugurl namenyer.. mmg nk melawalakan. same gk cam kakak asya.. skit2 posing dpn cermin

    ReplyDelete
  14. Alahai comeinye.Memang comei pon.Ngee,Bila da start nak melawa ni mesti mama ila terase cepat je adik da besar. :)

    ReplyDelete
  15. kalo bb pompuan mmg suke melawa..samalah anak kita
    blogwalking..jemputla ke blog saya dan bertukar2 link
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete