Followers

Monday, 9 September 2013

MELAKA #PART3 ~ ROUND2 BANDAR MELAKA DAN CENDOL DURIAN

AS SALAM..

Ayoooo...baru mau criter pasal Melaka ka??? Deyyy..apasal lambat?? hehehehe.... kejadian dah lama...before puasa lagiii...ekcelly dah up dah 2 n3 MUZIUM KAPAL SELAM dan JENJALAN DATARAN PAHLAWAN ... laaaaaani baru sambung part #3 ekk..hehehe..
 
Ok.. second day tu..kitorang kuar pagi2 breakfast pastu terus round2 Bandar Melaka sebab petang tu kitorang terusss nak gerak ke KL pulok.. mula2 skali kitorang ke Muzium Kapal..tapi yg nie lain n3 eh... pastu singgah gi shopping sket2 then kitorang jalan2 round Bandar Melaka... apa lagiii..naik beca ler....

ehhh..bukan round2 naik beca tau...amik gambo jer...muahahaha... round2 jalan kaki sudahhh
 
 
pas shopping sket2 kat pasar/bazar apa ntah nama dia..lupa pulak...ngeh3..alaaaa..yg depan Muzium Kapal tu..hehehe..pastu kita round2 lagi..katanya mau makan cendol durian yg glemer kat situ..

 hahh...tengah2 dahaga nie..memang molek sungguh lah pekena cendol....fuhhh..sib baik sedap kannn...adikk dah ketiduran time nie..penat le tu..bangun awal kannn...dah le tu stroller x bawak..bagusss sangat!!  *__*
 
hahhh..seeee....sampai ke sudah adikk tido..hehehe..merasa lah bergilir ngan papa nya dukung dak kecik kesayangan nie...walaupun penat...bab2 bergambo ni..mesti tau!!! yelahhh..bukan nye selalu dapat jenjalan ke Melaka...
 
 
pas beli apa2 yg patut kitorang pun beransur pulang ke KL..hehe..sebelum balik ganu..nyempat lagiiii singgah semalaman di KL...alaaaa...shopping raya ler... (hehe..ingat ye..criter nie kann sebelum raya..ngeh3..) besoknya barulah kitorang pulang ke Terengganu
 
 
oklah itu jer..daaaaaaaaaaa


 MAMA ILA


13 comments:

  1. Jenjalan di melake ke.. seronok tak...

    ReplyDelete
  2. alahai...melaka tmpt ulang alik je ha...hehe..
    tgganu duk area mna ? ada gak sedara duk kat gong badak...lama dah x kesana...huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ila duk Losong...org panggil Losong keropok..hehehe..tapi rumah ila tepi jalan besar yg nak ke Muzium or Taman Tamadun Islam =)

      Delete
  3. wee best2... suka gambar kat atas lantai kayu tu, sedapnyerrr cendol durian yumsss!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat atas tu cantikkan pemandangan dia =)

      Delete
  4. kat mana cendok doyan tu ila..xtau pulak el..ritu pergi sn xsinggah pun mkn cendol :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa...kat area menara jam tu jugak...best wooo..hehehe

      Delete
  5. DUGAAN kalau bawak anak jalan2 camni tapi tak bawak stroller...

    ReplyDelete
  6. tu dia sakan depa sekelurga round melaka..cendol tu terliur tgok

    ReplyDelete
  7. Wah.. Rmai gak yg berjalan2 di melaka...

    ReplyDelete