Followers

Sunday, 12 January 2014

DAPAT HADIAH BEST DENGAN PETRONAS SYNTIUM ^__^

AS SALAM...
 
Yuhuuuuuu.. I'm back!!!! waduh2.....busy bebenor aihhh..skang nie pun external audit dah masuk..makanya...kenalah entertain diaorg n menjawab segala persoalan diaorg..ngeh3... sooo.. I'm busy!! tapikan..rindu kat blog..huwaaaaaa..so..update jap sementara auditor tgh wat keje diaorg..hehehe..aci lah kenn...
 
Hahh...ila ngan en somi nie kan..kalau nak service kereta kitorang jarang sangat hantar kat pusat service Proton..kitorang biasa hantar kat kedai biasa...mmg dah biasa ngan kedai tu...n kalau nak service..kitorang akan beli sendiri minyak enjin PETRONAS Syntium(ye ker..kalau xsilap minyak enjin lah..hehehe) yg kat petrol station n bagi kat tauke pusat service tu masa hantar kereta...hahhhh...  tiap2 kali kitorang beli..mmg hadiah dia best2 tau..cam yg lepas punye dapat Termos ngan apa ntah dah lupa pastu yg en somi pulak pilih set cawan....ekcelly akan ada 2 or 3 jenis gift yg korang boleh pilih...
 
kali nie hadiah dia pun sangat best..i like!!! hehehe.. ila pilih yg set mug nie..kaca tau...sangat berat..hihi..mula2 ingatkan plastic..sekali bila ambil gift tu..mak aihhh..berat..rupanya kaca hokey =)

auwwww..comel sangat!!! I like!!!.. adikk nani pun suka..pantang Nampak..mesti nak buat main..risau betul..ye lahh..kaca kann..nanti x pasal2 pecah..mama nangis tau ^__^
 
hahh..nanti giliran service kereta papa nak suh pilih gift lain pulak..hihi
 
hahh..Nampak adikk nani suka bebenor duk main mug tu..huhuhu.. ada 3 colour..hitam..oren..ngan hijau PETRONAS..hihi..comel!! geramm tau =)
 
nanti korang pun try ler beli sendiri..kalau serahkan kat pusat service tu..mmg x dapek lahh free gift cenggini...hehehehe..bukan apa..mmg sangat menarik gift yg diaorg kasi..kalau yg  set cawan yg ila dapat dulu pun cantik =) tapi dah kasi kat MIL =)
 
 
 
MAMA ILA
 
 

6 comments: