Followers

Monday, 20 January 2014

YEAY!!! ADIKK NANI DAPAT HADIAH KITCHEN PLAYSET =)

AS SALAM..
 
Alhamdulilllah..harini dapat jugak bukak n update blog...winduuuuu!!!! hehe.. busy memanjangkan ^__^
 
ok...haritu en somi outstation..tibe2 balik ada surprise untuk adikk nani... en somi sampai rumah dalam pukul 2 pagi....tup2 adikk terjaga...papa pun SUPRISE!!!! kitchen play set untuk adikk nani...hehehe..apa lagi..sambil gosok2 mata sebab mamai lagi..terusss suh papa pasang...hihihi..tengah2 malam tu jugak kitorang duk pasang..alaaaaa..senang je pun...bukannye kene pasang skru ke ape..kecoh betul mamanye nie..ekekeke....
 
pas pasang...sempat jugak adikk nani main kejap....pastu...minum susu...tido semula...hihihihi... good girl....mohhh..tdo beramai2.... sib baik dia tido semula..buatnye cerah mata xnak tdo..mau mamanye yg nangissss.....hihihi
 
hamboiii..dengan rambut serabai terjaga dari tdo..semangat dia main..hihihi...yeay!!! pasni adikk nani bolehlah masakkan untuk mama ngan papa.. =) best tau kitchen playset nie..bukak oven ada bunyi ngan nyala lampu..tunggu sat..bunyi lagi tanda dah masak..hihi..masa masak kat dapur pun..ada bunyi...hihi..suka lah adikk nani
 
 
 
p/s: 22hb nie birthday adikk nani yg ke2 =)..nak wak birthday party kecik2 jer...tp duk fikir lagi...maybe buat weekend depan lah...xsempat nak prepare..hehehe
 
 
 
 
MAMA ILA

14 comments:

  1. wahhh seronok nya adik main masak2 ye... suka lah dia...hihi.. tak sedar kan Ila, adik nak masuk 2 tahun dah:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..itulah..sekejap jer kan..dah nak masuk 2 tahun.. =)

      Delete
  2. amboi...
    adik nani dpt surprise bday dr papa dia..
    cergas tu bgn dr tidur dpt hadiah..hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..pukul 2 pagi tuuuu dia main =)

      Delete
  3. haa ni kira Prize for brithday adik nani esok lah ni hehe..:)
    auntie wish dulu arr happy birthday,semoga dipjngkn umur, sihat selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...tapi nie hadiah dr papa..mamanye belum kasi lagi..hihihi

      Delete
    2. ehh..lupa...thanks aunty..amin =)

      Delete
  4. wa.. seronok ni.. prctice masak ye adik...

    ReplyDelete
  5. amboi kemain dia...seronok la dpt main masak2 yea

    ReplyDelete
  6. nak join main skali boleh...hihihi

    ReplyDelete
  7. sonoknye adik nani dapat hadiah..besar nnt bole jd chef..

    ReplyDelete
  8. haritu masa pilih mainan utk najla pun nampak yg ni...tapi kakak2 dia yg pilih, so redha jek la. Stove tu bila on siap bunyi2 mcm org masak....ada water dispenser sekali.

    ReplyDelete
  9. best nye mainan adik nani... :)

    ReplyDelete