Followers

Monday, 27 January 2014

HOME: PLAYROOM?? HUHU..PLAYSPACE SUDAHHH... ^__^

AS SALAM...
Sebenarnye..niat dihati dah lama nak buat playroom untuk adikk nani..tapi sampai skang idok lah menjadi lagi..hihihi...
macam yg pernah ila criter sebelum nie..bilik ada 3 jer..satu dah semestinya bilik mama dan papa nye , lagi satu..papanye dah jadikan bilik RC dia..dah penuh ngan kapal terbang RC dia...merangkap bilik untuk dia buat kerje ofis.. dan lagi satu...dulu jadi bilik bibik...bila bibik dah xde nie..sudah dijadikan ala2 stor giteww...hehehehe..mana2 barang yg xde tempat nak letak..ke bilik itulah disimpannye..kadang2 ada kawan papanye nak tumpang solat..kat situlah tempatnye..hihihi.. makanye...untuk playroom adikk nani..kita buat play space sudahhh ^__^ ... best apa..depan TV lagi...senang mama nak tengok2 adikk main..hihihi
tapi satulah....kena selalu kemas lepas adikk nani main..sebabnye play space adikk nie..dekat ruang menonton....kalau tetamu datang..memang diaorg akan nampak..walaupun ruang menonton ni tersorok sikit..tapi still tetamu boleh nampak..huhuhu..

 ayyooo..kene sorting nie barang2 menan yg kecik2 nie..kasi buang..kadang2 tu main letak jer dalam bakul tu..ada yg dah rosak..hmmm...nanti ada masa boleh lah sorting semula menan2 adikk nie..
nie lagi satu...hihihi..xper lah dikk..awak sorang...xde adik lagi...kena main sorang2...huhuhu...doa2kan cepat dapat geng yer dikk..hahaha..boleh main same2... =)


kira oklah tu kan dikk..nanti2 ada rezeki..mama buatkan playroom untuk adikk yer =) sayang anak mama!!!




MAMA ILA

15 comments:

  1. moga adik nani cepat dpt geng...blh main same2 :-))

    ReplyDelete
  2. kemas nyer bilik mainan,... umah lia, mcm puting beliung landa hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. lia..bukan bilik nie...kat ruang menonton....kalau tetamu datang boleh nampak kot..huhu

      Delete
  3. ada geng baru best adik nani main..moga cepat2 melekat..:)

    ReplyDelete
  4. Salam mamaila, Me pun minat wat bilik gini.. nak buat juga la.. ade kitchen set, ade playing tent, ada mainan2 lain.. biar dia dok main n sepah dlm bilik je kan... takde la anak2 tolak kusi makan sampai ke depan, hehehe.. pandai nani main...pandai kemas tak nani? tolong mama ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..nie bukan bilik..kat ruang menonton... teringin jugak nak ada playroom..tp xcukup bilik kat rumah..hihi

      Delete
  5. Takpelah.. Mama ada tolong kemas tempat main adik...hehe..seronok je tgk adik nani main2 tu ha...:)

    ReplyDelete
  6. duluan masa kakak n abg masih kecik SB n hubby ada jugak sediakan playroom..now dorang dah besar..playroom jadi bilik tido..

    ReplyDelete
  7. ok ni mama ila..kemas je..
    semoga adik nani cepat2 dapat adik yer..

    ReplyDelete
  8. bestnya adik nani ada playroom
    tingin gk nk buat kt irfan..tp kena tggu pindah umah..

    ReplyDelete
  9. Kecik pun x pe...janji ada ruang adik nani nak main kan. ...nnti dah ada geng...bole tmbh ruangnya...hehe...

    ReplyDelete
  10. yg penting ada ruang utk anak explore kan? =)

    ReplyDelete
  11. esok dh ade geng.. leh la main kt playroom plk..

    ReplyDelete
  12. wah... seronokk betul nih.. heee.. law macam tu, kita pon nak join main la.. hihi >.<

    ReplyDelete