Followers

Wednesday, 5 February 2014

BIRTHDAY PARTY ADIKK NANI ^__^

AS SALAM..
Alhamdulillah..sabtu lepas...selamat sudah majlis sambutan Birthday adikk nani yg ke 2..Alhamdulillah..tersangatlah meriah..ramai yg dating walaupun yg dijemput tu adalah saudara mara..sepupu sepapat ajer... mmg meriah... adikk nani pun happy sangat sbb dapat jumpa ramai kawan2..sepupu2 dia...hihihi..
birthday girl yg sampai awal..hihi...ekcelly ila buat majlis nie kat rumah parent ila...sebabnye..sedare mara ila pun mmg duduk kampong yg sama ngan rumah parent...jadinya senang sikit diaorg nak datang..kalau buat kat rumah sendiri..ada yg belum kenal..huhuhu...lagi satu...meriah sikit....hihi..sbb adik beradik ila ada yg duk ngan parent..sooo..semua ada...kalau wat kat rumah ila maybe diaorg datang asing2...
 Minnie mouse cake...hihii..adik skang kan suka mickey mouse ngan Hi-5..hahaha...susah nak suh buat Hi-5..kita wat Minnie lah kannn =) happy adikk tengok kek dia..ekcelly baju gaun yg adikk pakai tu pun minnie mouse..(kat skirt merah tu..yg titik2 kilat tu sebenarnye corak Minnie mouse..tp xnampak sbb jauh)..ikut tema katenye...hihihi
time untuk potong kek!!! hehehe... xsabar2 tau adikk nani nak potong..hihihi... menu aritu...nasi kuning (bukan pulut kuning tau), mee jawa, cheesetart, dan nugget.....simple jer..hihihi..tp puas hati semua yg makan..
yeay!!! Happy birthday sayang mama!!! before potong kek tu...ayah ila bacakan doa selamat sikit... =) sayang my dad!!
 best sangat sebab..boleh jumpa dengan saudara mara..time2 camni ler dapat berkumpul selain Hari Raya..hihihi..adikk nani pun kemain busy..duk main..n mama tukang tiup belon..huhu
 amboiiii birthday girl..happy kemain sayang mama ni =)
Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar dan baik.. terima kasih yg tak terhingga kepada mak, ayah, my twin n kakak ila sebab banyak tolong masa majlis tu...thanks semua..
I LOVE YOU ALL!!! =)
MAMA ILA

12 comments:

  1. comey betul adik nani berskirt minnie mouse tu
    betul tu rs best skit bila adik beradik sedara mara berkumpul ramai2 kan
    lg senang nak wat keje..boleh tolon2 hahaha
    sure adik nani dpt byk adiah ni kannnn

    ReplyDelete
  2. Happy birthday adik nani...
    biar majlis ringkas tapi kepuasan & silaturrahim yg erat.

    ReplyDelete
  3. adik nani dan kek sama comel la.. :)

    ReplyDelete
  4. heppy belated besday adik nani..
    kek dier comel..

    ReplyDelete
  5. dik nani dah 2 tahun..yeay! moga jadi adik@kakak yg baik dan membanggakan ayah ibu, InshaAllah...

    ReplyDelete
  6. wahhh...meriah majlis birthday Adik... mesti seronok ramai keluarga yg datang... adik pun suka ye ramai sepupu datang...hehe

    ReplyDelete
  7. meriahnye birthday.. cantik kek..

    ReplyDelete
  8. cantiknyaa rumah :) happy bufday adik nani. be a gudddd girl ok!

    ReplyDelete
  9. Lahaii cutenye besday girl..tema minnie lagikk..moga adik nani jadi anak yg solehah..

    ReplyDelete