Followers

Monday, 17 February 2014

HOME: YEAY!! AKHIRNYA BELI JUGAK SOFA...HUHU

AS SALAM
 
Alahai..ingat tak ritu..masa settlekan rumah homestay  kitorang tu...sofa ila angkut dari rumah yg kitorang sediada duduk nie..hahahaha..memang dah lama plan nak tukar sofa..soo..sofa yg sediada skang nie..ku bawak ke homestay...hahahaha...gigih ko hangkut gi rumah sana..dan gigih jugak kitorang duduk tanpa sofa dirumah before beli sofa baru..lama jugak tau...dalam 3 weeks jugak...ngeh3... akhirnya..weekend lepas...en somi dapat "payment" sikit kannn...terussss ajak ke kedai perabot..kihkihkih... servey 2 3 kedai jugak..akhirnya dah rezeki kat kedai perabot yg kitorang singgah tu...ada pulak promosi untuk clear kedai sebab diaorg nak renovate...apalagi..rezeki lerrr..hihihi
 
yg aku perasan mmg set2 sofa yg ila tengok lam kedai tu...memang murah berbanding yg kedai2 ila servey sebelum nie..dan sofa diaorg mmg sangat cantik dan moden..tapi..yg kitorang beli nie..yg biasa2 ajer...idok lahh sampai beribu-ribu...hihihi...
 
ini dia...merah2 giteww..hihii... tapi puas hati ngan rege dia...lagi besar berbanding sofa yg kitorang beli dulu tu..hihihi....
 
meh kita tengok beza dulu dan sekarang..acececeh... ^__^
 
hihihi..yg nie kecik jer..3 seater jer..L-Shape tapi kecik..hehehehe...aikk..adikk nani pun ada..hahahaha..adikk nani pun masa nie baru je boleh jalan...huhu... dan jugak sofa nie dah selamat berkhidmat kat rumah homestay kitorang..
 
Homestay


ok..itu jer..hehehehe..daaaaa
 
 
 
 
MAMA ILA

16 comments:

  1. yeah..sm la mcm nurul..nk beli kerusi baru blum kesampaian lg ni hihi katne kedai yg nk clear tu?kl ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh awk org ganu eh..saya org ganu gak kat besut,laki kiter kat kemaman..

      Delete
  2. cantiknya homestay ni..kalo SB lah kan..tak jadi lah nak buat home stay..sendiri je stay kat situ..heheheehh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..bukan apa..malas nak ngankut barang pindah.. =)

      Delete
  3. chantek... merah my fav kaler...

    ReplyDelete
  4. ya la..
    cantik sofa baru ila tu
    hitam+merah..suka la..

    ReplyDelete
  5. hitam merah temanya...hehehe.... cantekk..

    ReplyDelete
  6. cantik sofa baru tu..itam merah lagikk..

    ReplyDelete
  7. cantikkk, dapat lak diskaun murah kan, mmg rezeki la.

    ReplyDelete
  8. hitam mrah..peberet kaler sy tu..cantik sofanya

    ReplyDelete
  9. CAntikk...suka sofa warna merah..mmg meriah...hehe

    ReplyDelete
  10. homestay kat ganu jugak ke? macam comel je. kot lah teringin nak gi ganu nanti :)

    ReplyDelete