Followers

Monday, 24 February 2014

RC : UPGRADE BILIK RC PAPA =)

AS SALAM..
 
Fuhhh..dah lama rasanya x hapdet pasal RC en somi nie...memandangkan dah ada pembaharuan kat bilik tu..kita kasi hapdet sikit..agak2 en somi baca ke idok nie...hehehehe
 
last 2 weeks kalau xsilap...en somi ada tempeh ngan member dia..rak untuk sangkut dia punya RC Plane...pas pasang tu..dia  mai idea pulak...beli sdiri mendalah untuk sangkut tu..jadinya makin banyaklah tempat untuk digantung..ngeh3..makin kemas dan jimat ler space...kalau x..main sendeng jer plane tu kat tepi2 dinding...
 
hahhh..kan dah kemas sikit tu....itulahh..lepas satu..satu dia tambah koleksi RC... skang nie duk pulun main RC Boat pulak (yg colour hijau kat bawah tu..)
 

yg nie...dah x cukup space nak gantung...makanya..kat bawah lah tempatnye...hehehehe
itulahh...orang suh jual sikit..dia sayang...huhuhuhu
 
 
meja kelabu tulah tempat dia duk repair or pasang Rc dia..kadang2 tu..keje ofis pun en somi buat kat dalam nie.. ^__^
 
 
 
 
MAMA ILA
 
 
 
 
 
 



18 comments:

  1. byknya koleksi RC beliau
    tu semua boleh terbang ke ila
    xpelah lau dah minat kan..lagi2 terer nak repair
    oklah tu berbaloi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..boleh terbang semua...itulah pasal...member2 dia pun hantar repair or pasang ngan en somi..

      Delete
  2. wahhhh penuh 1 bilik tu...

    ReplyDelete
  3. waa..byknye planee...terbaik ni!

    ReplyDelete
  4. wahhh...banyak giler...ila tak join skali ker? mihmih

    ReplyDelete
    Replies
    1. join jugak skali skala..tapi tukang tengok jer lahh..hahaha

      Delete
  5. wahhh.... banyaknya RC.... koleksikan?.. semua cantik2 lah Ila..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah atie...koleksi en somi...semua boleh terbang.. =)

      Delete
  6. Replies
    1. hahahaha..alamak..itu je bilik yg ada..kalau nak tukar..kena tukar rumah baru r kot..hehehehe

      Delete
  7. Wahhhhhhhh. Terkedu mak arissa.

    ReplyDelete
  8. banyak nyer... lain orang lain minatnya.. asalkan pasangan boleh memahami.. mesti best.

    ReplyDelete
  9. kalau dah minat tu kan. sama jugak dgn abg sy...tapi yg ni byk dah koleksi. kalau mahir mmg DIY aje

    ReplyDelete
  10. wahh..banyaknyerr..boleh terbang ke semua tu..btw selamat berkenalan mama ila..:)

    ReplyDelete