Followers

Sunday, 2 February 2014

HOME2: HOMESTAY..ALHAMDULILLAH.. =)

AS SALAM...
Alhamdulillah...semua dah settle....kirenye dah siap lah rumah yg kitorang jadikan Homestay nie..hehehe.. simple jer... insyaallah..akan kami perbaiki dan up dari masa ke semasa =)

ehhh..ada jugak model cilik kat situ..huhuhu...



ekcelly..bilik ada 3... 2 queen bed..dan satu single bed =) tetiba xde pulak gambo bilik yg dua lagi tu..huhu...




Harga?? kitorang ambil murah jer...hehe...insyaallah selesa...rumah pun kitorng baru renovate.. nanti kalau ada sapa2 yg nak tanye...pm tau...hehehe..I malu nak criter kat sini..ngeeee...zasssss



p/s: Alhamdulillah..dah ada yg masuk haritu untuk 3 malam.. =)



MAMA ILA

21 comments:

  1. bestnya ada homestay...bila nak sampai ganu ni...

    ReplyDelete
  2. wahhh...simple & cantik Ila.. nti klu gi Ganu boleh menginap sini...hehe

    ReplyDelete
  3. wah cantik.. kat area mana ni ila..

    ReplyDelete
  4. Cantiknya.Kalau ke trg boleh la mnyewa inshallah :)

    ReplyDelete
  5. Plau duyong...dekat dgn gong badak kan?
    Mcm mnarik je ni..buh le phone no...sy guna phone ni..x bole nak bukak link pm tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ada kat side kanan blog...hihi

      Delete
  6. senang ler nnt kalau kami ke ganu :D

    ReplyDelete
  7. Masyuk la ila lepas ni..
    semoga murah rEZKI ila

    ReplyDelete
  8. cantik..kemas je..
    oo..kat tganu ye mama ila..
    in sha Allah kalau ke sana nnt..

    ReplyDelete
  9. wah kak.. selesa... cantik homestay akak...

    ReplyDelete
  10. cantik n kemas. kalo ke ganu ble la sewa... :)

    ReplyDelete
  11. cantik!kalo g ganu leh rojer2 nk tido situ..huhu

    ReplyDelete
  12. nampak cantik dan selesa.. kalau pergi sana nanti bolehlah roger2 :)

    ReplyDelete