Followers

Wednesday, 13 March 2013

AKSI ADIKK BILA BOSAN TUNGGU PAPA LAMBAT DATANG

SALAM..

Lepas kitorang penat jenjalan n shopping kat Viva Home Shopping Mall....aku ngan adikk terus ke lobby hotel..call en somi...dia ckp..otw..jalan jem..soo..duduklah aku menunggu kat lobby hotel..adikk cam biasa...budak suka jalan...kasut pulak tinggal lam kereta...nahhh..silalah berjalan n melawat keliling lobby ngan kaki ayam..ehh..xder lah kaki ayam sangat...ada stokin..ngeeee..kalau xbagi mmg dia mengamuk nak jalan...jadinya...biarkan ajer...cuma aku pantaulah kalau2 dah jauh dia jalan tu..aku amik dia datang sini balik...sat gi..dia jalan pulak..huhuhu..penat.... tapi takpe asalkan adikk happy..lama jugaklah aku tunggu lam 40 minit kot... adikk dah puas round lobby dah..n main2 ngan pekerja kat situ..hehehe..

hahhh..nie dia hannani si budak yg dah boring lama sangat tunggu papa datang...semua benda n tempat dia explore...tempat yg paling adikk suka pergi..tuuu..cermin besar tu...duk depan cermin sambil cakap ngan diri sendiri..pastu gelak sendiri..hahahaha...
papa sampai jer...cepat2 masuk kereta...penat dah..xsabar nak check-in n rest kat next hotel....hehehe...daaaaaaaaaaa




MAMA ILA

15 comments:

  1. cute... budak mmg suka ngn cerminkn... sama ngn ank lin...

    ReplyDelete
  2. hehehe kecik2 dah tau bosan2 ni yek

    ReplyDelete
  3. nasib baiklah bosan nak main-main kalau bosan merengek jerk cian ibunya :)

    ReplyDelete
  4. comel sgt tgk dia jalan.
    tak pnat pulak dia jalan lama-lama kan..

    ReplyDelete
  5. Biasala tu budak2..time dia ligat, tak terkejar dibuatnya ^^

    ReplyDelete
  6. ololo.. tomeynye~
    sama cam My Delisha.. kalo x bagi jalan mesti mengamuk.. last bagi jer dia jalan kaki ayam.. stokin pon x pakai.. hehehe..

    salam kenal n folo sini jugak~

    ReplyDelete
  7. olo comelnya...... geram! :)

    ReplyDelete
  8. hahaha..comel nyer adik round2 lobby ye.. habis tmpat adik explore..hehe..
    Nasib lah mama kena kejar adik ye..:)

    ReplyDelete
  9. xlicin ke pki stokin je tu nani ati2 ok
    hehehehe

    ReplyDelete
  10. adik selalu je jalan2... auntie nak selalu jalan2 jugak.. ^_^

    ReplyDelete
  11. Baik nyer adik main sorang2 pun happy, bagus gitu.

    ReplyDelete
  12. adik comey tol, rambot blonde gitew :)

    ReplyDelete
  13. seronok die explore ye..ikut suka kaki je berjalan..hehe
    bagus anak ila, x de perangai..kalo ank nens ms usia hannani ni bila bosan n nk tdo..ngamuk dulu la..huhu

    ReplyDelete
  14. gud girl la.. pandai main sorang2..

    ReplyDelete