Followers

Tuesday, 5 March 2013

UNCLE CHUA SIGNATURE MALAYSIAN DELIGHT





SALAM...

Semalam aku n officemate lunch kat Uncle Chua Signature..dah lama aku usha nak makan kat sini..tapi baru semalam dapat lunch kat sana..hihihi...ok..mula2 aku masuk..cantik deco dia..even kat bahagian luar pun..mmg cantik deco dia....santai jer aku tengok...ngan lantai kayu..dan dihiasi bunga2..menarik..tapiii aku malu nk snap kat luar..sbb ada jugak customer yg makan kat luar..ngeeeee

ok..ok..kita masuk lunch kat dalam..sejukk sikit kann aircond..tengahari nie..panas sket...kalau mlm..mmg aku dah duk kat luar...huhuhu


kat sini memang banyak dihiasi bunga2..seronok aku tengok... time kitorang sampai..mmg xramai lagi customer..masa tgh tunggu order barulah ramai yg datang..


ini dia muka org tengah lapar...huhuu..walaupun lapar..mulut still kencang duk  bercerita...pung pang..pung pang...makanan sampai jer..terussss sunyi sepi..masing2 tengah menikmati makanan
ni yg aku order..char kueh teow...teh ais ngan shrimp dumpling.. officemate aku..ada yg order mee udang (pun sedapp kawan aku ckp...) spagetti... nasi goreng seafood n nasi goreng ayam black paper...
pas semua kenyang...balik ofis..sambung keje....daaaaa


p/s: esok mama papa n adikk nak ke KL..ikut papa outstation..gatal amik cuti nak ikut..ngeeee..nanti aku reveiw hotel yer..dua malam..dua hotel yg berbeza..hehehe



MAMA ILA

4 comments:

  1. jom la jumpe fifi..:) 2 hari di kl kan..

    ReplyDelete
  2. alaaaa entry mkn2.... lapar suda perut...

    ReplyDelete
  3. lm x mkn dumpling tu..nakkkkkkkkkkkkkkkk haha

    ReplyDelete