Followers

Tuesday, 12 March 2013

TGI FRIDAY - PARADIGM MALL

SALAM.....
 
 
Masa ke KL haritu...singgah melawat Paradigm Mall jap..hehe..sajerlah..sebab belum pernah ke sana lagi.... sampai2 jer dah masuk waktu lunch..fikir panjang jugak kitorang nak decide makan kat mana...tup2..rasa cam nk try TGI Friday...hahaha..first time makan kat situ... adikk dari awal dah duk mengamuk nak jalan..xnak duduk langsung lam baby chair..sooo..terpaksalah mama ngan papa bergilir makan...ekcelly en somi xnak mkn kat sini..dia nak mkn Subway..huhuh..aku pulak cam nak makan western..alih2 makan kat sini dulu..pas tu baru tapau Subway...hahaha
 
masa order pun aku sorang..papa gi bawak adikk jalan2 kat depan tu..seronoklah dia...dapat bebas...

ini dia budak xpuas hati sbb kena duduk dalam baby chair..mengamuk sakan..nangis nak kluar...akhirnya kami pasrah..mama mkn dulu...papa jaga adikk..nanti kita gilir-gilir..hehehe... aku pun dah lupa..apa nama menu yg aku order..huhu..yg penting ayam half..BBQ flavor kalau xsilap..mmg sedappp....huhu..sib baik kongsi..kalau x mmg xhabes..mmg banyak..adikk pulak order yg kids meal punya..aku amik fish n chip

hahhh..dah dapat kluar kemain happy dia..merata dia pergi...penat duk kejar...last2 waiter kat situ kasi adikk belon..tapiii lagi haru...dah batang kat belon tu panjang..risau takut2 kena mata apa ker...pastu aku amik letak kat stroller..ngeeeee
itu ajer..mmg xde perasaan langsung makan kat kedai skang..adikk suka jalan2...penat duk kejar...pas2 nie mungkin kena kurangkan makan kat kedai..kita tapau sudahhhh..senang...huhuhu..oklah daaaaaaaa..
 
p/s: apa2 pun..mama tetap sayang adikk ketat2...*hugs*
 
 
 
 
MAMA ILA

21 comments:

  1. Tu la ada budak kecik gitu la
    Tggu adikk besar sket ye mama :)

    ReplyDelete
  2. dah dapat kaki memang la.. eksen.. mana mau duduk2... nak berjalan je.. berpeluh ketiak mama kejar dia hehe..

    ReplyDelete
  3. Same lah..aty sekrng mls nk mkn luar sbb anak tak reti dok diam..mkn pon tak feel..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..kan ..kita senasiblah nie..hahaha

      Delete
  4. sama lah ieyda pun, masa Leesya baru pandai jalan, kene gilir2 jaga dia coz asyik nak jalan je...

    ReplyDelete
  5. mmg berpeluh mama dier kejar...bestnyer dapat makan kat TGI ni..nak join

    ReplyDelete
  6. huhuhu biasa la tu... lin klu mkn kena gilir2 ngn hubby. uhuhu

    ReplyDelete
  7. paradigm mall tu sebelah2 opis kite jek =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lorrrr..ye ker?? mesti selalu pergi sana kannn... =)

      Delete
  8. baru rasa seronok dapat kaki he3

    ReplyDelete
  9. dah ada anak ..mmg gitu la kat kedai makan..belum lagi sopingg..ehehhehehe...ni baru sorang...bertabah la yerk..ehehehe akak dah lalui2 nye...dan sedang lg laluinye kehidupan 'sibuk' dgn anak

    ReplyDelete
  10. pernah singgah sekali kat sini...
    seronok dah dapat kaki...

    singgah sini juga......

    ReplyDelete
  11. alahai comelnya dia.. godek2 terus jumpa blog nie. fatin promote blog nie dalam pages facebook cer tengok sini >> https://www.facebook.com/groups/442482862456503/

    love by,
    www.fatinzaini.com

    ReplyDelete
  12. tak pernah jejak kaki ke sana lagi

    ReplyDelete
  13. comel je anak mama ila dgn outfit dia tu..geram!! zimie lak 1st time gi sana hari sabtu haritu. seronok gak jalan2 sana. kedai baby banyak tapi agak pricey la :p

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. haah..tapi xder lah baru jugak..dah sebulan lebih boleh jalan...hehe

      Delete
  15. baru dpt kaki kan mmg gitu... biasa la tu ila.. akak pon gitu gak. kalo dua2 ngamok kadang2 terpaksa tapau makan kat umah lagi baik dr hati sakit pastu langsung x pat makan. hehehhe

    ReplyDelete