Followers

Wednesday, 24 July 2013

BAJU RAYA ADIKK #2 - PURPLE BLUE BLACK & WHITE THEME

AS SALAM..
 
Acecece..siap part 2 bagai..kihkih...jangan mare yer..ngeeeee... n3 kali untuk baju adikk tema dia yg purple..biru..hitam dan putih....hehe..
 
baju nie MIL yg kasi...kemeja Pooh dan jeans Polo kids..
 
yg nie pulak aku beli kat World of Cartoon...brand Sara Kids..cantik kain dia..sejuk...aku suka
 
baju kurung nie..aku dah up dalam n3 yg lepas....hehe...brand Dang Anum
 
dan last skali..hanya seluar..baju aku belum jumpa lagi yg boleh match ngan seluar Pooh nie..hehehe
 

hehe..oklah tu jer...soooo..baju2 nie aku akan pakaikan ngan kasut nie
 

ok..daaaaa
 
 
MAMA ILA
 
 

20 comments:

  1. Ok dress purple tu cantek giles kowt! Haha...nak jugak^^
    Btw, smlm dah jpe kasut sejibam kaler itam pink tu...tgh pk2 nak beli ke tak...hihi

    ReplyDelete
  2. cantiknya dress purple tu, best betul kalau ank girl nie mcm2 pesen blh pakai.. :)

    ReplyDelete
  3. alahai cutenya baju2 nie..dress purple tue awesomela~

    ReplyDelete
  4. lisa punye mamilisa blom beli lagi seluar raya..semua dress je..huhu..

    ReplyDelete
  5. wah!! dah beli dah baju raya hihihi

    ReplyDelete
  6. Cantiknya dress purple tue..kalau la i ada baby girl jugak mesti giler membeli dress jugak... ;p

    ReplyDelete
  7. alamak... dah beli baju raya yea...
    ni yg tak sabar nak beli juga utk twin
    beli online je ke?
    gi beli sendiri?
    tggu time yg sesuai ni...
    gaji pun udah masuk ni...
    InshaAllah.. harus beli utk twin juga...
    sabar wahai mama....heeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ila beli kat kedai...jarang beli online...sebab jenis xsabar nk tunggu..kihkihkih... cepat mama beli untuk twin..mesti comel twin pakai baju sedondon raya nie..

      Delete
  8. wah... ramai dah shopping raya.. :)

    ReplyDelete
  9. mesti meletop adik raya ni...sumer pon lawa2..pandai ila mix and match..

    ReplyDelete
  10. hai mama ila.rara follow sini.salam kenal.best nya dh ada baju raya.orincess pon dh ada sikit2.nt nk cr lg sket.hehehe

    ReplyDelete
  11. Baju anak pompuan besh2 tengok..!! Cantik2 comel jer.... :)

    ReplyDelete
  12. tq singgah & follow. Baju gegirl cantik2...kalau shopping tu geram jek rasa nak hangkut semua....dah beli jugak baju anak, tinggal nak round lagi kali...emmmm

    ReplyDelete
  13. cantik-cantik baju raya ...

    hishop satu

    ReplyDelete
  14. wah! cantik2 baju raya adik..
    adik nak raya sakan ye...:)

    ReplyDelete
  15. amboi2 bukan main banyak baju raya dik... acik nk pinjam tak blh lak

    ReplyDelete
  16. Salam ziarah sambil ajak join GA... Sudi2lah join GA saya :)Wah... dah beli baju raya..

    ReplyDelete