Followers

Sunday, 21 July 2013

TUPPERWARE HADIAH DARI OFIS

AS SALAM...

Sempena bulan Ramadhan nie...ofis aku memang selalu bagi buah tangan untuk setiap staff...dah 3 tahun berturut2 ofis aku kasi Tupperware untuk staff...hahaha..dah boleh wat koleksi dah nie..

kalau 3 tahun lepas...Tupperware bulat dan bekas air (dah selamat kasi kat my mom).... last year..Tupperware yg empat segi besar sorang satu colour pink (simpan baek punyer lam lemari..ngeee)..n tahun nie pulak..Tupperware bertingkat..n kat dalam tu ada 2 jenis kek...weeeee..thanks my ofis!!!!


selain daripada tu..kitorang jugak dapat..kurma..sunquik...dan jugak satu botol buah2an kering..hehe..apa ntah namanya..
 
 
p/s: petang nie ofis ada buat majlis buka puasa..yeay!! selamat berbuka ye kengkawan =)
 
 
 
MAMA ILA

17 comments:

  1. Waaa....bestnya dpt gift tupperware....:-)

    ReplyDelete
  2. baguslah ofis awak...seronok dapat buah tangan macam tu...tiap2 tahun bagi boleh buat koleksikan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..tu pasal..dah boleh wat koleksi nie..hehe..

      Delete
  3. saya suka tupperware sejak2 dah kawen ni..hehehe!

    ReplyDelete
  4. Kat rumah pun ada, tapi warna hijau :)

    ReplyDelete
  5. wah! bestnya...boleh tambah koleksi tupperware..:)

    ReplyDelete
  6. tiap kali raya kek ni mesti ada kt umah mak ciknaa.. kate tokey tapuware :D

    ReplyDelete
  7. bestnyer.... opis kitew lom kasik aper2 lagik. kapeni lain yang kasik dah banyak dapat. opis kitew buat berbuka puasa mggu ni... dalam dilema nak pegi ke idak...

    ReplyDelete
  8. bagus nyer opis bg buah tangan... tentu hati hepi kerja kat c2 ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah..rezeki bln puasa..:)

    ReplyDelete
  10. my sis pun dapat tupperware n cake mcm awak jugak.pakage raya tupperware tahun ni kot

    ReplyDelete
  11. bestnyer tupperware lg, mahal gk tuh... untung tul, ada kosong tak kt opis awak tu dik?

    ReplyDelete
  12. Tupperware tuu..Mahal n berbaloi kalau dapat for free..hihihi

    ReplyDelete
  13. sy harap puspanita thn ni bg tupperware lagi...boleh mengharap gitu.

    ReplyDelete